RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har ikke glemt Østensjøvannet

Friluftsetaten har fått flere henvendelser fra turgåere som lurer på hvorfor ikke stiene rundt Østensjøvannet er brøytet.

ØSTENSJØ: Pressekontakt i friluftsetaten, Anne Grete Nyrud, forteller at stram økonomi er grunnen til at de må velge mellom å måke på vinteren og rydde søppel om sommeren.

– Vi har begrensede budsjetter, og vi har blitt nødt til å prioritere mye hardere nå enn før, sier Nybu.

Hun forteller at at turveiene rundt Østensjøvannet allikevel ikke er glemt. Friluftsetaten har valgt ikke å brøyte turveien denne vinteren. Etaten har vært nødt til å prioritere hvilke turveier som skal brøytes regelmessig.

Selv har Nybu ikke hørt noe om søppelkassene som plutselig ble fjernet fra under brua ved sørenden av Østensjøvannet.

Brøytes i slutten av januar

I forbindelse med en dugnad fra Østensjøvannets venner senere i måneden, vil deler av turveien på østsiden av Østensjøvannet brøytes noen få ganger i slutten av januar.

Mye brukt turområde

Hvilke turveier som Friluftsetaten brøyter neste vinter, blir evaluert når budsjett for 2012 foreligger. Da vurderer vi om etaten skal prioritere annerledes.

Brøyting rundt Østensjøvannet blir også vurdert på nytt.

– Vi ser imidlertid at turveien rundt vannet er mye brukt tross at den ikke brøytes, opplyser park- og friområdeforvalter Henriette Seyffarth.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere