RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har innført hurtigparkering


Hurtigparkering: Fungerende senterleder på Bryn senter, Jan Petter Rønning, presiserer at det kun er de 25 parkeringsplassene for hurtigparkering man må betale for. På de 811 andre kan man stå gratis i fire timer uten å trekke lapp.
Hurtigparkering: Fungerende senterleder på Bryn senter, Jan Petter Rønning, presiserer at det kun er de 25 parkeringsplassene for hurtigparkering man må betale for. På de 811 andre kan man stå gratis i fire timer uten å trekke lapp.
Bryn senter har innført hurtigparkering mot betaling for kunder med dårlig tid. Inntekten skal brukes til å gjøre parkeringshuset enda bedre.

Bryn: Vi har innført såkalt hurtigparkering på 25 av de nærmeste plassene på parkeringen utenfor hovedinngangen. Der må man betale 20 kroner for å stå en time. De andre 811 parkeringsplassene, både inne og ute, er fortsatt gratis å benytte i fire timer, og der trenger man ikke trekke lapp i automaten, forteller fungerende senterleder Jan Petter Rønning.

Flyttet

Parkeringsendringene ble innført 15. november og et informasjonsskilt skal på plass, bare det kommer fra trykkeriet. Parkeringsplassene for bevegelseshemmede og familier har blitt flyttet til siden av senteret, ved postkontoret.

Vi har nøyaktig samme antall plasser, men har flyttet litt på dem. Tanken bak er at blant annet handikappede skal slippe å gå over trafikkåren foran hovedinngangen. Der kjører både bussen, varetransport og biler. Nå kan de gå langsmed veggen, og enkelt komme seg inn hovedinngangen.

Oppussing

Det er et parkeringsselskap som nå leier de 25 hurtigparkeringsplassene av Bryn senter. Rønning lover at pengene som kommer inn skal komme kundene til gode. Våren 2008 skal de nemlig ha en stor oppussing av parkeringshuset. De som parkerer på hurtigparkeringen er med på å finansiere dette.

De 655 plassene inne skal rustes opp så kundene våre får enda bedre parkeringsforhold. Vi skal blant annet male opp og forbedre belysningen og skiltingen. Vi skal også gjøre parkeringshuset triveligere og lage nye inngangssluser til senteret, som blir mer vennlige enn de er i dag. I kundeundersøkelser sier kundene våre at parkering og atkomst er viktig, og det tar vi på alvor. Derfor skal vi bruke noen millioner kroner på dette. Avtalen vår med parkeringsselskapet gjelder for noen år, og skal finansiere alt dette, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere