RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har kjøpt andeler for kr. 4.200,-

På nyåret ble det stiftet en ny Kiwanis-klubb på Holmlia, og en av de første måtene de har markert seg på, er ved å kjøpe andeler i ridehuset som skal bygges på Søndre Ås gård.

Holmlia: Kiwanis Club Oslo/Holmlia ble stiftet på nyåret og har foreløpig 15 medlemmer. På et av våre første møter snakket vi om ridehuset som skal bygges på Sønder Ås gård, og flere av medlemmene var klare for å kjøpe andelsbrev. I løpet av kvelden hadde vi samlet inn 4.200 kroner, og her har vi nå beviset på at vi har bidratt, sier Arne Pettersen og viser frem konvolutten med andelsbrevene. Ridelærer og miljøarbeider Sara Kinge Bergland kan fortelle at de foreløpig har kommet opp i andelsbrev for 90.000 kroner. Dette går bra så vi håper å nå målet på 300.000 kroner.

Tur med hunden

Både etablering av den nye Kiwanis-klubben og tanken for Søndre Ås gård er knyttet til hunden til Pettersen. Jeg bor på Asperud og går mye tur med hunden. Da er ofte Søndre Ås gård målet, og jeg kommer i prat med mange.

Av de mange Pettersen har blitt kjent med har altså foreløpig 15 blitt medlemmer i Kiwanis-klubben. Vi må være 20 stykker for å bli registrert som klubb, og det håper jeg vi klarer ganske raskt. Foreløpig er vi fadder-klubb under Skedsmo. Møtested er Lerdal gård i Prinsdal og samling er hver 2. onsdag i måneden.

Et av temaene Holmlia-klubben har engasjert seg i er altså ridehuset på Søndre Ås. Denne saken er mange i området opptatt av, og derfor syntes vi det var riktig å markere oss her, sier

Arne Pettersen.

Nå oppfordrer vi alle andre klubber, lag og foreninger på Søndre Nordstrand til å støtte opp om ridehuset på Søndre Ås og gjøre dette ved å bli andelseier.

Nå oppfordrer vi alle andre klubber, lag og foreninger på Søndre Nordstrand til å støtte opp om ridehuset på Søndre Ås og gjøre dette ved å bli andelseier.

Arne Pettersen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere