*Nettavisen* Nyheter.

Har mange baller i lufta

Det gikk slag i slag for Carl Magnus Heiberg fra Ljan. 11-åringen var med på både Landsmesterskapet i tennis og Norway Cup.

Nordstrand/Ekeberg Litt travelt, men det har gått greit. Men jeg har ikke fått vært med på alle fotballkampene til laget mitt, forteller Carl-Magnus før han skal ut i mini-kvart'n (åttendedelsfinalen) i tennis under Landsmesterskapet i tennis for 12-åringer.

Her stilte han for arrangørklubben Nordstrand TK. Senere byttet han ut det hvite tennistøyet med fotballdrakta til Ljan IL, og da var det om å gjøre å få ballene i nettet.

11-åringen fra Ljan er en aktiv gutt. Om vinteren driver han med alpint. Dessuten blir det tid til litt pianospilling, også.

Han begynte med tennis og fotball da han var fem-seks år gammel, og synes det er fint å kombinere. Carl Magnus liker blandingen av individuell idrett og lagidrett.

I tennis må du gjøre alt selv, mens i fotball må alle gi full innsats, sier han.

Fredag spilte han kvartfinale i tennis, før han skyndte seg til Ekebergsletta for å få med seg den siste kampen til Ljan '94.

Jeg spilte jevnt med en førsteseedet, men tapte til slutt. Det har vært skikkelig gøy denne uka, sier Carl Magnus etter at Ljan slo Hønefoss BK 3-2.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.