Har med fire lag i cupen

Nordstrand skytterlag har med tre seniorlag og et ungdomslag i Østlandscupen i skyting som er i full gang.

Prinsdal: Ungdomslaget var ført ute, og de møtte et uerfarent lag fra Styrvoll i første runde. Og det ble lett match.

Nordstrand slo tim med hele 1740 poeng, og det ga 348 poeng i snitt per skytter. Et resultat som var bedre enn forventet. I ungdomscupen teller de fem beste av åtte skyttere, og minst en må være junior. Styrvoll ble fullstendig overkjørt med sitt unge lag. Med på Nordstrands lag var Linn Larsen, Geir-Anders Haugen, Mads Sørli, Rasmus Lillekvelland, Per Erik Øvrebø, Magnus Flygind, Kristoffer Torgersen og Sondre Arntsen.

Videre

A-laget for herrer møtte Tingelstad hjemme på Prinsdal skytebane. Forholdene var glimrende, og Nordstrand gjorde kort prosess med sine gjester.

Best på laget var igjen Ivar Rinde med 346 poeng, men han ble fulgt til døren av Tobias Lillekvelland som også skjøt sterke 346 poeng. Laget forøvrig skjøt litt ujevnt, men de vil nok ganske sikkert heve seg ytterligere i neste runde.

Damelag

Også i år stilte Nordstrand med et rent damelag. Det klarer ingen andre lag, og viser igjen Nordstrand skytterlags styrke.

Første motstander var Søndre Modum på bortebane. Det var ventet en jevn og tett kamp, og det ble det også. Jentene måtte likevel bite i gresset til slutt etter fin innsats.

Dermed fortsetter de i årets B-cup, og de blir her en tøff motstander. For dette laget har virkelig tæl. Best på laget ble lagleder og skytter Sidsel Lillekvelland med fine 340 poeng. Linn Larsen skjøt gode 336 poeng, mens Elise Ødegård skjøt 332 poeng. Også Britt Hannah French skjøt over 330 poeng i denne runden.

Tapte

Løten skytterlag var motstander for Nordstrand B i første runde. Det var ventet at Løten ville bli i sterkeste laget, men Nordstrand-skytterne bet godt i fra seg.

Løten skjøt 2679 poeng mot Nordstrands 2678 poeng. Det skilte altså bare ett fattig poeng etter at 560 skudd var avfyrt. Best hos Nordstrand var Dag Rasmussen med sterke 345 poeng. Det er et resultat som betyr A-laget i neste runde.

Om laget i neste runde er i A eller B cupen er i øyeblikket usikkert. De beste tapende lagene i første runde går nemlig videre i A-cupen de også.

Jens Pettersen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.