RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS-kaptein Martin Hansen har hatt mye å juble for sammen med lagkameratene i år.
MS-kaptein Martin Hansen har hatt mye å juble for sammen med lagkameratene i år.

Har mye å juble for

Det har vært mye jubel på hockeyisen for Martin Hansen det siste året, men MS-kapteinen tar fortsatt bare én sesong av gangen.

MANGLERUD: – Det har vært veldig moro å få være med på oppturen, men med en fulltidsjobb i tillegg er det klart det er tøft. Forbundet legger ikke akkurat kampprogrammet til rette for oss som har jobb utenom hockeyen, så jeg får ta en vurdering etter sesongen. Kroppen sier egentlig nei, kommenterer Martin.

28-åringen har i år kost seg som kaptein for et MS-lag som har overrasket ekspertene i sitt eliteseriecomeback. Laget var tippet nedenom og hjem før gjensynet med eliteserien, men mangler bare å ta poeng fra Sparta når vi går inn i 2010.

MS har full kontroll på en plass i sluttspillet, og kjemper også med mer pengesterke klubber som Storhamar og Stjernen om plasser høyere på tabellen.

Enorm lagmoral

– Det har vært et bra MS-år, og det er selvsagt morsomt at vi har klart å bite fra oss så godt som vi har gjort. Også jeg er litt overrasket over hvor godt vi har gjort det, selv om jeg visste vi hadde et godt lag, sier Martin.

Etter opprykket på våren jobbet MS godt gjennom sommeren for å være best mulig forberedt til comebacket på toppnivå, og det er tydelig at trener David Livingston har gjort en grundig jobb med den fysiske formen til MS-gutta.

– Man kommer langt med vilje i hockey, smiler kaptein Hansen.

Han og lagkameratene gir aldri motstanderne fred når de har puck.

– Vi spiller veldig intensiv hockey. Det er slik på treningene også, og det er nok derfor vi tåler det i kamp etter kamp.

Sparta verst

MS har gått respektløst til verks uansett om motstanderen har vært Vålerenga eller Sparta.

Nettopp sistnevnte har vært det eneste laget MS ikke har klart å slå i år, og på hjemmebane mandag måtte Manglerud-gutta se seg slått igjen. Sparta vant 3-1, selv om MS vant skuddstatistikken med klar margin.

– Jeg synes Sparta har det beste laget i serien, men også vi har spilt gode kamper når vi har møtt dem. Jeg synes vi kunne fått noen poeng mot Sparta også, sier Martin Hansen.

Uansett har MS hatt en stor sesong, og mer moro er det i vente.

– Vi kommer til å ta mange flere poeng fremover. Det blir også veldig gøy med sluttspillet, stråler MS-kapteinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere