RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har pågrepet 200 rømlinger


 
 
I sju år klarte en mann å holde seg skjult for politiet, men forrige onsdag ble han pågrepet av personspaningsavsnittet på Grønland politistasjon.

GRØNLAND/OPPLAND: - Mannen fikk en dom i 1998 og skulle inn til soning i 2002. Siden har ingen sett han, helt til personspaningsavsnittet her på huset fikk indikasjon på hvor han befant seg, forteller politioverbetjent Trond Skaarud ved Grønland politistasjon.

Mannen ble pågrepet på et lite tettsted i Oppland og sitter nå bak lås og slå for å sone sin straff. Også på lørdag ble en person på rømmen pågrepet. Denne gangen på Torshov. Mannen skulle ha sonet en fire års dom for narkotikakriminalitet, men stakk av under en permisjon for noen år siden.

Rundt 1500 personer er til enhver tid på rømmen, etterlyst eller savnet i Norge. Fram til 20. juni i år har personspaningsavsnittet på Grønland pågrepet mer enn 200 rømlinger

- Det er store tall på en liten avdeling. Mange av dem har vært mange år på rømmen, uteblitt for soning av dom eller bøter. Bare fredag og lørdag forrige uke pågrep vi sju stykker, sier politiførstebetjent Øyvin Herstad i personspaningsavsnittet til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere