RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har penger til sikring


Elisabeth Løvbrøtte mener gangfeltet er så farlig at hennes egne barn ikke får krysse. Nå har hun fått 100 000 kroner til sikring, men Samferdselsetaten vil ikke gjøre noe.
Elisabeth Løvbrøtte mener gangfeltet er så farlig at hennes egne barn ikke får krysse. Nå har hun fått 100 000 kroner til sikring, men Samferdselsetaten vil ikke gjøre noe.
Elisabeth Løvbrøtte fikk 100 000 kroner til sikring av gangfeltet. Men Samferdselsetaten mener overgangen er så farlig at den bør fjernes.

ØSTENSJØ: I sommer søkte Elisabeth Løvbrøtte om penger fra Gjensidigefondet for å sikre gangfeltet ved Harry Fetts vei. I desember fikk hun tilslag på 100 000 kroner.

Jeg har to barn på 13 og 16 år som ikke får lov til å krysse gangfeltet og jeg har selv holdt på å bli påkjørt to ganger. Det ligger uoversiktlig til fra begge kanter, derfor tror jeg bilistene ville slakket ned hvis det var et lyskryss her, sier hun til Nordstrands Blad.

- Ikke problemsted

Gangfeltet ligger i svingen hvor Harry Fetts vei går av fra Østensjøveien. Gangfeltet kommer brått på og det kjøres ofte fort på strekningen. Løvbrøtte har vært i kontakt med Samferdselsetaten for å høre om muligheten for lysregulering av gangfeltet.

I forrige uke kom svaret. Samferdselsetaten "er skeptisk til signalanlegg i Østensjøveien ved Harry Fetts vei blant annet på grunn av at gangfeltet ligger i en kurve hvor siktforholdene ikke er de beste.

Dette er ikke et sted som peker seg ut som problemsted i byen. Vi har god oversikt over hvor ulykker skjer, sier seksjonssjef Torgeir Engesveen i Samferdselsetaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere