RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har sett på mange løsninger


John Tore Norenberg (H) (t.v.), Rune Gerhardsen (Ap), Nadeem Butt (Ap), Arild Andersson (H), Børre Rognlien (Oslo Idrettskrets) og Vidar Magnussen (Aksjonskomiteen mot skytebane i Prinsdal) lytter til Gunstein Lauvrak i skytterlaget.
John Tore Norenberg (H) (t.v.), Rune Gerhardsen (Ap), Nadeem Butt (Ap), Arild Andersson (H), Børre Rognlien (Oslo Idrettskrets) og Vidar Magnussen (Aksjonskomiteen mot skytebane i Prinsdal) lytter til Gunstein Lauvrak i skytterlaget.
Det var trangt om plassen da samferdsels- og miljøkomiteen hadde åpen høring om skytebanesaken.

RÅDHUSET: Høringen belyste forslaget om ny skytebane på Myrer og et privat forslag om å gjenåpne skytebanen på Prinsdal.

Bydelsutvalgsleder i Søndre Nordstrand Nadeem Butt (Ap) forklarte at et flertall i forrige bydelsutvalg (Ap, SV, KrF og V) ønsker verken Prinsdal eller Myrer som skytebane. Og mens naboene til den nedlagte skytebanen ikke ønsker gjenåpning, ville naboene til Myrer-alternativet ikke ha denne.

Nordstrand Skytterlag presenterte en MMI-måling gjort blant lokalbefolkningen, og som skytterlaget mener gir støtte til både midlertidig gjenåpning på Prinsdal og ny bane på Myrer. Saken skal opp samferdsels- og miljøkomiteen i februar.

Det er vanskelig å si om det kommer en løsning nå. Dette er en vrien sak, men det er vilje til å finne en løsning for skytterlaget, sier Rune Gerhardsen etter møtet. Vi synes ikke de har tatt vedtaket om nedleggelse på alvor, de har hatt to år på seg til å finne en løsning. Nå er vi spente på om det blir iverksatt og overholdt, sier Hanne Hodnebrug (KrF) og Liv Jorunn Eriksen (SV).

Jeg kunne godt dele ut både gule og røde kort og si at mange ikke har gjort jobben sin, men det ville være for banalt. Vi fikk en million mail da vi forsøkte oss på et Grønmo, og vi har sett på mange løsninger, sier Gerhardsen, som gjerne ser at fremtidig skyting foregår i en flerbrukshall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere