Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har solgt 10000 billetter

VM-sjef Åsne Havnelid er fornøyd med forhånddsalget av billetter til prøve-VM i mars. - Men vi har fortsatt mange billetter igjen.
VM-sjef Åsne Havnelid er fornøyd med forhånddsalget av billetter til prøve-VM i mars. - Men vi har fortsatt mange billetter igjen.
Folk er tydeligvis nysgjerrige på det nye Holmenkollen-anlegget. Foran prøve-VM i mars er det allerede solgt 10.000 billetter.

HOLMENKOLLEN: Bare én uke etter at vinter-OL er over, samles skieliten i Holmenkollen. Flere deler av det nye anlegget vil da stå ferdig. Det vil folk være med på.

– Til søndagens øvelser er det solgt om lag 6 000 dagspass, mens de resterende 4 000 gjelder dagspass til lørdag. Billettene er solgt til en miks av sponsorer, samarbeidspartnere og publikum, sier VM-sjef Åsne Havnelid.

Billetter igjen

Hun synes det er svært positivt at så mange billetter allerede er solgt.

- Vi opplever stor interesse blant publikum sett i forhold til at det fortsatt er mange uker igjen. Mange er nysgjerrige på anlegget og langrennsløperne med Northug i spissen er jo virkelig et trekkplaster om dagen.

Den totale publikumskapasiteten er på 20 000 både lørdag og søndag.

Dermed er det fortsatt nok av billetter igjen.

– Bedre enn TV

Havnelid mener det er best å se løperne live.

- Det blir fullt trøkk også under langrennsøvelsene. Skiløperne går flere kortere runder i de nye ni meter brede skisporene, slik at tilskuerne kan heie dem frem. I tillegg blir det blant annet storskjermer, utegående speakere, live-musikk og rapporter fra utøver og publikum.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!