RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hår som stjernene

La deg inspirere av Hollywoodstjernenes favorittfrisyrer!

KVINNEGUIDEN.NO: Er du lei av håret ditt, er det greit å kunne variere litt på egenhånd.

Retro diva

Jennifer Lopez pleier å gå for denne stilen. For å oppnå den, prøv deg på en 80-tallsinspirert sveis ved å begynne med midtskill og føne håret mens du bruker en fønbørste.

Skap ekstra volum ved å stoppe føningen når håret er halvtørt og bruke en stor krølltang for å krølle det øverste laget med hår. Avslutt med en god og fleksibel holdspray.

Les også: Vårens råeste hårtrender 

Eleganse med tvist

Kate Hudson kler denne frisyren godt. Bruk tørrsjampo på hårrøttene dine og skap en matt tekstur i håret. Føn håret lett bare for å blande i sjampoen litt ekstra godt.

Krøll deretter hele håret med en mediumstor krølltang, og deretter kan du seksjonere fra ørene og bakover mot en tvist oppover mot kronen. La litt hår henge ned slik at tvisten ser lett og tilfeldig ut.

Les også: Slik friserer du frisørutgiftene

Sexy uten innsats

Jennifer Aniston er inspirasjon for denne sveisen. En del frisyrer kan vare i to-tre dager om du gjør det riktig, og dette er en av dem. Det handler om å friske med stylingspray, fønbørste eller saltvannspray og hårføner.

Bruk fønbørsten og sving håret rundt den mens du trekker det nedover. Dette skaper en sexy look uten at det ser for tilgjort ut. Har du pannelugg, hold den over øynene ved å børste luggen fremover og nedover når du tørker den.

Les også: Langt hår på et øyeblikk

Ung og chic

Dette er  fint for deg med naturlige krøller. Begynn med å lage sideskill, så sprayer du litt skinnende serum i håret for å skjule flisete tupper. Så samler du håret i nakken og vrir det rundt til du har skapt en hårball.

Fest så med fliseklemmer og bruk en god hårspray for å fiksere ballen. Om du har rett hår, kan du få denne looken ved å først bruke en medium krølltang på håret. Taylor Swift blir stadig observert med denne frisyren.

Les også: Her er frisørens kjappe morgentriks

Fristerinne-sveisen

Penelope Cruz er en ekte Hollywood-fristerinne, og hårstilen hennes matcher henne perfekt. Mens håret ditt er håndkletørt, masserer du inn litt varmebeskyttende mousse. Skap et sideskille fra midten av øyenbrynet ditt.

Ta tre-fire centimenters tykke seksjoner og bruk en rundbørste til å krølle lett mens du føner håret. Etter at du har tørket hver seksjon, fest den ved å bruke doble spenner mens håret ligger krøllet inn til hodebunnen.

Spray på når alt håret ligger festet. Deretter tar du ut alle spennende forsiktig og sprayer til slutt over med holdspray. 

Kilde: Ivillage.com

Les mer om hår og mote på Kvinneguiden.no
 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere