Gå til sidens hovedinnhold

– Har tatt altfor lang tid

– Det er bra at det blir is på Lille Bislett, men jeg jubler ikke før det er blitt en realitet, sier Rina Mariann Hansen (A).

BISLETT: Lokalavisen har ved flere anledninger skrevet om planene rundt Lille Bislett, og særlig Arbeiderpartiets Rina Mariann Hansen har sammen med partikollega Trond Jensrud engasjert seg sterkt i saken.

– Sist svar fra byråden (Jøran Kallmyr, red.anm.) var at det ikke blir islegging av ballplassen da det ikke er vannuttak ved Lille Bislett, sier Hansen og referer til et notat fra byråden 18. november.

– Vi har skrevet fire formelle brev, tatt opp Lille Bislett i bystyret og stått fram i Lokalavisen, sier en provosert og forundret politiker.

Usikkerheten rundt gjennomføring av tidligere politiske vedtak har vært stor i saken, og både lokalpolitikere og beboere har engasjert seg sterkt.

Det er først for kort tid siden at Kallmyr konstaterte at Sofies gate blir enveiskjørt som tidligere vedtatt av bystyet og bydelsutvalg for mange år tilbake, og at det faktisk blir skøytebane på plassen, poengterer Hansen.

– Det er viktig at unger får drive med uorganisert idrett, og at det har tatt så lang tid for barn å få en skøytebane på Lille Bislett er ganske uforståelig, sier Hansen.

Hun reagerer også på at det har tatt tid å avklare kommunens avtale med Bislett Bilutleie om parkering på plassen.

Reklame

Dette gir du til morsdagen