Har trua tross nytt tap

Korsvoll tapte "sekspoengskampen" mot Strindheim, men spillerne tror fortsatt laget holder seg i 2. divisjon.

Korsvoll: Det er bittert å tape en sånn kamp, men vi er gode nok til å holde oss uansett. Vi har hatt uflaks. Og vært udyktige, innrømmer banens bestemann, Lasse Brandal.
Selv ruvet han i midtforsvaret før pause, og herjet i angrep de siste 45 minuttene. Som en få spilte han både hele cupkampen mot Odd og matchen mot Strindheim.
Vi sleit oss ut mot Odd, men det gikk greit for min del. Det er ikke så slitsomt å spille midtstopper, smilte han.

Våknet sent


Resten av laget så imidlertid ut som om de var sterkt preget av cupkampen. Trønderne fikk gjøre som de ville den første halvtimen og takket for gjestfriheten ved å score to billige mål, det ene på et tvilsomt idømt straffespark, det andre et langskudd som keeper Arnfinn Rekdal burde hatt fingrene på.
Hjemmelaget overtok spillet det siste kvarteret av omgangen, men det ble ikke nettsus før midtstopper Brandal ble flyttet opp som spiss etter pause. Den tidligere Stabæk-spilleren dro av sin mann på kanten, avanserte mot mål og dundret ballen inn i nærmeste kryss. Kun sekunder senere ble Sigve Tonstad holdt i feltet, og Henrik Moen ekspederte nok et billig straffespark i mål. Til tross for et massivt Korsvoll-press var det bortelaget som kontret inn vinnermålet minuttet før slutt.
Vi ble bedre og bedre, og vi hadde massevis av sjanser til å score. Det er surt å ende opp sånn, men jeg tror vi får flere sjanser, sier Brandal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.