*Nettavisen* Nyheter.

Har utviklet seg med spelet

(Maridalsspillet). Foto: Foto: Elisabeth C. Wang

– Det har vært mange gode erfaringer med Maridalsspillet, og jeg har utviklet meg sammen med spillet, sier Stine Frøystadvåg.

MARIDALEN: Frøystadvåg er nominert for sitt mangeårige arbeid og engasjement for Maridalsspillet, som hun i 2002 vekket til liv etter en ti år lang dvale. Hun bidrar også til 2011-spillet, men så er det slutt.

– Da regner jeg med å få tid til andre kreative prosjekter! Jeg vil også få mer tid til familie og venner, og til musikk, kunst og andre kulturopplevelser. Det har vært mange, mest gode, erfaringer med Maridalsspillet, og jeg har utviklet meg med spillet. Jeg hadde ikke noe spelerfaring, men er utdannet bildekunstner og lærer, og har jobbet og vært engasjert innenfor kunst- og kulturfeltet i flere år, sier Stine, som samtidig vil skryte av samarbeidet med spillstyret.

– De har gitt meg god tillit og stor kunstnerisk frihet, og ansvaret har ikke føltes tyngende. Selv om det har vært krevende og til tider svært mye arbeid. På det meste har vi vært 200 medvirkende i Maridalsspillet, og med mange uunnværlige medhjelpere i viktige «nøkkelroller», og mange nødvendige støttespillere i Maridalen. Som Oslos eneste historiske friluftsspill har Maridalsspillet viktige tradisjoner å ta vare på, sier Stine, som har bodd i Maridalen i mange år, men bor nå med samboer og barn på Bekkestua.

Klikk her for å stemme på din kandidat!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag