RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hardtslående medisinstudent


Trening og studier fyller dagene til Andreas Lødrup.
Trening og studier fyller dagene til Andreas Lødrup.
Innen 2012 håper Andreas Lødrup (23) å være både verdensmester og lege.

OSLO: Lørdag går 23-åringen fra Holbergs plass sin første proffkamp i kickboksing, når han skal kjempe om tittelen som nordisk mester. Det er kickbokserens første mål på veien mot toppen.

Jeg gleder meg vanvittig. Føler meg i fin form om dagen, så jeg håper å vinne kampen, sier Andreas som møter danske Kennie Larsen.

Lite påskeferie

Det er under den store kickboksing-gallaen i Samfunssalen ved Sentrum Scene Andreas får sjansen i en tittelkamp. Gallaen er det klubbens hans, Fighter, som arrangerer.

Jeg må bare gi alt. Og jeg er godt forberedt etter å ha trent hver eneste dag i påsken, forteller Andreas som bare unnet seg en liten tur hjem til familien i Fredrikstad i løpet av høytiden.

Han er inne i sin tredje sesong i fullkontakt, og han er villig til å satse hardt for å nå langt.

Jeg trener to økter hver dag, så det blir ikke så mye tid utenom trening og skole. Samtidig er det dette jeg vil holde på med, understreker Andreas.

Store mål

23-åringen forteller at det ikke er noe han vil mer enn å bli både god kickbokser og ferdigutdannet lege.

Jeg er veldig motivert for begge delene. Samtidig tror jeg det kan være smart å ha to ting å gå hardt inn for. Etter trening blir det veldig avkobling fra kickboksingen hvis jeg setter meg ned for å lese til studiet, forklarer Andreas.

Han håper på suksess både i ringen og på skolen de neste årene.

Innen 2012 håper jeg å være både ferdig utdannet lege, samt verdensmester. Det er VM i Norge i 2011, så det hadde vært moro hvis jeg kunne vært med der og vunnet, sier den ambisiøse kickbokseren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere