Harmeet Singh jakter potensielle stjernespillere

FORBILDE: Harmeet Singh ønsker nå å oppdage og hjelpe talentfulle fotballspillere i Oslo-området. Her er han avbildet i forbindelse med en fotballskole på Nesodden.

FORBILDE: Harmeet Singh ønsker nå å oppdage og hjelpe talentfulle fotballspillere i Oslo-området. Her er han avbildet i forbindelse med en fotballskole på Nesodden. Foto: ARKIVFOTO: ANDREAS LINDBÆK

Furuset-gutten drar i gang konseptet «Singhs chosen». Det kan fort bli veien til suksess for talentfulle, uoppdagede fotballspillere på Oslos østkant.

– Ideen kom egentlig fra løkka, i fellesskap med noen venner. Jeg har sett mange talenter rundt omkring, men der flere ikke har fått muligheten til å slå gjennom på øverste nivå, sier Harmeet Singh til dittOslo.no.

Følges opp av Singh gjennom tre år

Den tidligere VIF-spillerens elleve utvalgte er et prosjekt der spillerne blir fulgt opp av Singh gjennom tre år. Det hele starter med en samling på Furuset 13-15. juni. Her vil den gamle Feyenoord-proffen være til stede for å benytte sine første sommerferiedager til spillerveiledninger.

– Mange bærer på en drøm, men vet ikke hvordan de skal realisere den. Jeg vil hjelpe andre med å nå målene sine, sier Singh.

Håndplukkede spillere

Om du fyller 15 år i løpet av 2014, elsker fotball og vil bli best, er sulten, lærevillig, ambisiøs og har gode holdninger, kan du være den Singh leter etter. Utvelgelsen foregår gjennom ulike tester og samtaler med de 50 mest aktuelle spillerne, som er håndplukket av Molde-spillerens kontakter og medhjelpere.

–Molde FK støtter prosjektet mitt, som i første rekke tar utgangspunkt i å finne lovende unggutter fra, eller har tilhørighet til, Groruddalen, sier 23-åringen.

Og Groruddalen er utvilsomt en talentfabrikk her til lands. Daniel Braaten, Daniel Fredheim Holm, brødrene Moa og Mos Abdellaoue og VIF-legenden Morten Berre er gode eksempler på spillere som er fostret opp i hovedstadens nord-østlige dalstrøk.

Slik kan du delta

Er du interessert i å bli vurdert, send dine personolige opplysninger til Singhs_11@yahoo.com. Skriv navn, hvilket lag du spiller på og din posisjon på banen. Singh sier det også er en fordel om du legger med en videolink fra Youtube, slik at han kan se hvilke ferdigheter du besitter.

– De som ikke er villige til å jobbe hardt, kan bare glemme det. Du må ha en indre glød og være villig til å legge ned mye egentrening for å lykkes, sier Singh og forteller om hvordan han i ung alder trente i tunneler på vinterstid for å utvikle seg som fotballspiller.

LES OGSÅ: Gir fredspris til David Beckham

LES OGSÅ: Singh reddet poeng for Norge

LES OGSÅ: Fikk skryt av Guardiola

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.