RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michael Rother i kultbandet "Harmonia"
Michael Rother i kultbandet "Harmonia"

Harmonia til Det Norske Studentsamfund

Konsertoversikt på Det Norske Studentersamfund uke 36 og 37.

Onsdag 3. september: Akustisk i BokCafeen: Heidi Marie Vestrheim

Singer/songwriter Heidi Marie Vestrheim har siden 2003 gitt ut tre plater på hennes eget selskap, Bluebox Records. I 2003 kom EP'en "Pigs", siden det har langspilleren "Signs and Fiction" og "Beautiful Houses" følgt etter. Heidi Marie har turnert landet rundt, og ved flere anledninger besøkt England, Island, Kina og Tyskland med sin musikk. Platene har høstet mange gode kritikker, og hun har blitt sammenlignet med artister som Ani DiFranco, Alanis Morisette og Susanne Vega.

myspace.com/heidimarievestrheim


BokCafeen, Det Norske Studentersamfund, 22.00

cc: Gratis!

Torsdag 4. september: Harmonia (DE) + Kosmische Club

Harmonia er en tysk supergruppe, intet mindre. Bandet består av Michael Rother fra Neu! og Hans-Joachim Roedelius og Dieter Möbius fra Cluster, og selveste Brian Eno har også gjestet bandet han kaller "verdens viktigste rockeband" på 70-tallet.
Harmonia ga ut "Musik von Harmonia" i 1974 og "Deluxe" i 1975, begge store krautrockklassikere, og i fjor kom liveskiva "Live 1974" ut på Grönland Records, en fantastisk plate. I den anledning spilte de sammen live for første gang siden 1976, og nå kommer de til Norge!

I tillegg til bandet blir det musikk før og etter med smått legendariske Kosmische Club , som har levert dansekraut til det engelske og norske folk en god stund nå.

Vi gleder oss!

Betong, 20.00
Billetter: 250/200,- (ikke medlem/medlem) Billettservice.no

Onsdag 10. september: Nybrott: The Megaphonic Thrift + Sally Suicide

Etter at Stereo21 ble lagt ned (skandale!) starta Richard Myklebust THE MEGAPHONIC THRIFT. Det er kanskje noe av det lureste han har gjort. Sammen med Linn og Njål fra Low Frequency in Stereo og Fredrik fra Syme har plutselig TMT blitt et av Norges mest spennende band. De spiller en støyete form for pop som gir gode vibber til fans av Sonic Youth, Built To Spill, Guided By Voices og mer. TMT spilte en helt fantastisk konsert på Klubbscenen under Novafest i vår, og det er en stor glede å invitere dem tilbake.
www.myspace.com/megaphonicthriftSALLY SUICIDE har i løpet av sin korte eksistens opparbeidet seg et rykte som et solid live band i Oslo, samt gjestet Norges største byer og England ved flere anledninger. I publikum har bl. a. Phil Saxe (Factory Records/In The City Unsigned) og Seymour Stein (Sire Records) tatt plass, og av svimlende 800 band under In The City, var Sally Suicide ett av ti som nådde NMEs trykksverte. Låtene Thurston Moore og Sounds like addiction har nådd nasjonal tysk radio NDR, og blir hyppig spilt på den engelske nettradioen Pulserated. Musikkmafiaen er på hugget, men Sally Suicide tar det hele med knusende ro. Fast bestemt på å kjøre sitt eget løp er Sounds Like Addiction 7" klar fra egne We Hate Records. Nye innspillinger lar heller ikke vente på seg; hvem som får slå klørne i disse er ennå ikke klart, men åh, så spennende
www.myspace.com/sallysayssuicideKlubbscenen, Det Norske Studentersamfund, 21.00
cc: 50/30 ,- (ikke medlem/medlem)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere