Gå til sidens hovedinnhold

Harselerer med Ullern-folk på Twitter

En ikke autorisert Twitter-konto, som kaller seg Ullern Avis harselerer med vestkantfordommer. Det får selv Ullern Avis-redaktør Fredrik Eckhoff til å trekke på smilebåndet.

ULLERN: «Second hand-sofa observert i Messepromenaden. Ordenstjenesten går dør til dør for å eskortere utysket tilbake til østsiden».

«Det avholdes markedsdager på Røa førstkommende lørdag. Det meldes om salg av en rekke antikke kjeramikkplater,samt nye nytelsesdukker i voks».

«En tigger ble tirsdag fjernet fra fergeleiet på Bygdøy. Det mistenkes at vedkommende er middelklasse på Nesodden, men tok feil båt».

SJEKK HVA DEN IKKE-AUTORISERTE TWITTER-KONTOEN SKRIVER HER

Dessverre medfører ingen av ovennevnte nyheter riktighet, så vidt dittOslo.no og den ekte Ullern Avis har kunnet bringe på det rene. Likevel står de å lese på den ikke-autoriserte twitter-kontoen «Ullern Avis».

Tar det som en kompliment

Det er ikke slettes ikke Ullern Avis som står bak twitterkontoen, men redaktør for avisa, Fredrik Eckhoff, tar det hele med et smil.

– Vi tar det naturligvis som en kompliment at noen finner det interessant å lage nyheter fra Ullern Avis for oss på Twitter. Flere av «nyhetene» gjør også at vi letter på smilebåndet i redaksjonen, sier han.

FØLG DITTOSLO.NO PÅ TWITTER HER – OG FÅ EKTE OSLO-NYHETER

Ikke Ullern Avis som står bak

Likevel får han en ørliten bekymringsrynke i pannen over harselasen.

– Det er et par problemer her: Først og fremst er det ikke vi i Mediehuset dittOslo som står bak, og dessuten er dette ikke ekte nyheter. Selv om noen av disse sakene likner på noe som kunne stått i Ullern Avis, sier redaktør Eckhoff.

Han håper nå den eller de som står bak siden om å gjøre det tydelig at twitterkontoen ikke har noe med den ekte Ullern Avis å gjøre, men synes for øvrig det er topp med litt udramatisk satire.

– Så lenge det er artig humor som ikke går utover noen mer enn dette, ser vi ingen problemer med at denne uoffisielle Ullern Avis får holde på på Twitter. Men vi har nå sendt en tweet til den som står bak om at denne avsender må få tydelig frem at dette ikke er noe den ekte Ullern Avis som står bak, sier Eckhoff.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget