RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hasj, fyllekjøring og stjålne biler

Det foregår en del store og små ulovligheter i vårt distrikt. Her er hva politiet har loggført de siste dagene.

Tatt med hasj

OPPSAL: To gutter på 19 og 20 år ble fredag klokken 12.04 kontrollert av politiet ved fotballbanen på Oppsal. De to guttene var i ferd med å lage seg en joint og ble funnet i besittelse av en mindre mengde hasj. Guttene er anmeldt og vil få et forelegg for forholdet. De ble dimittert etterpå.

Takklatrer knust vindu

ULSRUD: Fredag klokken 22.08 fikk politiet melding fra en nabo til Ulsrud videregående skole. Han hadde jagd ned en del ungdommer som oppholdt seg på skoletaket. En av ungdommene hadde så knust ei rute hos melderen. Politiet sendte en patrulje til området, men fant ikke ungdommene.

«Burnet» på kunstgresset

OPPSAL: To biler tok seg fredag ved halv tolvtiden på kvelden inn på kunstgressbanen på Oppsal. Her «burnet» de rundt og politiet ble tilkalt. Da de kom fram var bilen forsvunnet. Senere på kvelden ble en bil kontrollert ved Alna-senteret, men denne ble sjekket ut av saken. Det skal ifølge politiet være snakk om en sort Audi.

Uten førerkort

NORDSTRAND: Like før klokken halv to natt til lørdag stanset politiet en bil i Ekebergveien. Føreren hadde ikke med seg førerkort og vognkost og fikk et gebyr for dette.

Falsk alarm

RYEN: Klokken 05.44 natt til lørdag gikk det en alarm på Ryenberget skole i Enebakkveien. Da politiet kom fram fant de ingen tegn til innbrudd, røyk eller ild. Vaktselskapet som har ansvar for skolen fikk skrudd av alarmen.

Uten gyldig førerkort

MANGLERUD: En 28 år gammel kvinne ble klokken 14.53 lørdag stanset av politiet i Manglerudveien. Kvinnen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet.

Hull i gjerdet på Grønmo

GRØNMO: Politiet fikk lørdag klokken 15.57 melding om et mulig innbrudd på gang på gjenvinningsstasjonen på Grønmo. Da de kom til stedet fant de et hull i gjerde. På innsiden var det to menn på 22 og 36 år. De var ikke i besittelse av noe tyvegods og ble derfor dimittert av politiet.

– Det er et gjentakende problem at uvedkommende er inne på området, forteller Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Kofferter på avveie

BØLER: Politiet fikk lørdag klokken 23.05 melding om at det var hensatt to kofferter og en bærepose med ukjent innhold på t-banestasjonen på Bøler. Da politiet kom fram var kofferten og bæreposen sporløst borte.

Ungdomsbråk

MANGLERUD/LJAN: Mellom klokken elleve og halv tolv lørdag kveld fikk politiet meldinger om at det var amper stemning mellom ungdommer som var samlet i henholdsvis Rugveien og på trikkeholdeplassen på Ljan. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut og har heller ikke fått nye meldinger på forholdene.

Fyllekjørt på moped

NORDSETER: Politiet stanset to 17 år gamle karer på moped i Nyquistveien klokken 04.15 natt til søndag. Passasjeren på mopeden brukte ikke hjelm og det luktet alkohol av sjåføren som blåste rødt på alkometeret. Sjåføren hadde heller ikke førerkort og ble kjørt i arresten.

Avskiltet på E18

MOSSEVEIEN: En personbil ble søndag klokken 11.45 stanset på Mosseveien. Bilen var begjært avskiltet fordi den ikke var fremstilt for EU-kontroll. Skiltene ble klippet og bilen lovlig parkert på stedet.

Lusket rundt i Bølerskogen

BØLER: Søndag ved halv åttetiden på kvelden fikk politiet melding om at tre sortkledde østeuropeere med ryggsekker lusket rundt i området rundt Bølerskogen. De tre karene var svært interessert i parkerte biler, ifølge melderen. Politiet lette i området, men påtraff ingen mistenkelige personer.

Mann kjørte uten gyldig førerkort

MUNKERUD: Klokken ni mandag morgen stanset politiet en bil i Munkerudkleiva. Den 49 år gamle føreren hadde ikke gyldig førerkort og er anmeldt for kjøringen.

Pasient snoket rundt

LAMBERTSETER: Klokken 12.45 mandag fikk politiet melding om en mistenkelig person som gikk rundt og snoket ved biler og containere i Rasch vei. Det viste seg imidlertid at mannen var en tysk statsborger som ventet på en legetime.

– Jeg vil likevel understreke at det er godt at publikum følger med, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Frastjålet lommeboken hjemme

BØLER: En eldre dame ble frastjålet lommeboken i sin egen leilighet i Bølerskogen ved 13-tiden mandag. Damen hadde sluppet inn en mannen som ringte på døra. Mannen var norsktalende, hadde halvrødt skjegg og var iført en lys skjorte. Politiet fikk opplysninger om at mannen kunne befinne seg i skogen like ved og søkte i området. En person ble kontrollert, men han stemte ikke med beskrivelsen.

Politiet fant en del av kvinnens kort i skogen, men lommeboken og pengene er borte.

Fant stjålet bil

LAMBERTSETER: En bil som ble stjålet i Trondheim i forrige uke ble mandag klokken 16.37 funnet utenfor en eiendom i Lambertseterveien. Bilen ble tauet inn av Viking.

Syklist skadd i uhell

HOLTET: Tirsdag klokken 08.18 rykket politiet ut til Holtet og en trafikkulykke hvor en syklist og en bilist var involvert. Syklisten hadde gått i asfalten og var forslått. En ambulanse kjørte vedkommende til Legevakten, blant annet for å sy noen sting i øret. Det ble ikke gjort førerkortbeslag, men politiet har opprettet sak på forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere