RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hasj i lommer og skap


 
 
En mann på rundt 30 år er dømt til fengsel i 60 dager for kjøp og oppbevaring av hasj. I retten hevdet domfelte at hasjen tilhørte en kamerat.

INKOGNITO TERRASSE: Politiet stormet mannens i leilighet i Inkognito Terrasse i desember i fjor. Der fant de ham sammen med en kamerat. Domfelte påviste hasj både her og der i leiligheten, og erkjente straffskyld. Han fortalte at han hadde kjøpt all hasjen utenfor Anker hotell dagen før.

Forandret forklaring

I retten fortalte mannen en annen historie. Nå forklarte han at det var kameraten som eide all hasjen som ble funnet. Mens politiet mente at domfelte meget vel visste at kameraten hadde med seg 300 gram hasj, og at dette var avtalt.

Da politiet stormet leiligheten fant de hasj på til sammen fem steder. Noe lå i en jakke, noe lå i en kjøkkenskuff, noe lå i en sølvvase, mens en klump lå fremme på stuebordet.

Fikk rabatt

Domfelte hevdet i retten at det var kameraten som alltid kjøpte hasj og at han delte stoffet med en hel gruppe. Kameraten hadde angivelig god råd, og skulle aldri ha betalt for hasjen han spanderte.

Denne påstått bemidlede hasjrøykeren ble avhørt i retten via telefon. Retten mente at han hadde forsøkt å renvaske domfelte, uten å lykkes. Retten tok dermed til orde for at tiltalte måtte dømmes i tråd med tiltalen. Hans uforbeholdne tilståelse ga ham dog 30 dager i strafferabatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere