*Nettavisen* Nyheter.

Hasle Løren sovnet fra seier

Shaker Jakori har nettopp scoret sekunder etter at han kom innpå for Henrik Torbjørnsen. Her blir han gratulert av Ole Kristian Holvik og Adrian Thun (bak). Foto: Foto: Thomas Granerød

Hadde ikke Hasle Løren sovnet mot slutten av begge omgangene, ville de ha vunnet treningskampen mot Lørenskog.

Klikk på bildet for å forstørre.

Adrian Thun sørget for ny scoring for sitt Hasle Løren mot Lørenskog, sist sesong bøttet han 36 mål. Foto: Foto: Thomas Granerød

ROLVSRUD: Hasle Løren viste gryende vårform og et spill som varmet i sola borte på Rolvsrud sist lørdag, i hvert fall i nærmere 60 minutter.

Målgarantisten Thun

Hasle Løren dominerte det meste av spillet i den første omgangen og fikk betalt med scoring etter 18 minutter ved målgarantisten Adrian Thun.

– Ja, vi spiller absolutt en godkjent førsteomgang selv om vi lot dem score i det siste minuttet, noe som helt klart ga Lørenskog tenning, sier Adrian Thun, som var fjorårets målkonge med 36 fulltreffere for Hasle Løren.

Scoret på første berøring

Lørenskog gikk opp i ledelse i kampens 58. minutt etter straffespark, men innbytter Shaker Jahori scoret på første berøring 10 minutter senere og dermed var lagene like langt.

En meget opplagt Shire Standnes ga gjestene en fortjent ledelse 10 minutter før full tid, men laget ga fra seg seieren i kampens site spilleminutt på en utilgivelig måte - veldig bra dette ikke var en seriekamp, for det ville vært direkte pinlig.

Foranledningen var at Lørenskog fikk tildelt hjørnespark, de tok den kjapt mens Hasle Løren-spillerne ikke fulgte med i det hele tatt.

Et par av gutta sto faktisk med vannflaska i hånda da Ardian Gashi enkelt utliknet til 3-3 i kampens siste spilleminutt.

– Vi har fortsatt en del å rette på, men jeg synes vi har vist i flere kamper at vi holder nivået, nå gleder jeg meg bare til seriestart, smiler Thun ovenfor Lokalavisen Groruddalen.

Lover ingen samba-fotball

Også trener Kai Arild Lund deler storscorerens begeistring over deler av Lørenskog-kampen;

– Jeg synes først og fremst det er morsomt å se hvor godt vi står mot de andre 2. divisjonslagene. Den store forskjellen fra i fjor er at vi nå blir ekstra hardt straffet for personlige feil og slurv. Ergo må vi gjøre om litt og tenke kynisk i forhold til fjorårets opprykkssesong, forklarer Lund.

– Det blir ingen samba-fotball på oss i år for de som håpet på det, men vi må spille på det enkle. De to på topp vil få mye langt å jobbe med, men så er de også et helt angrep alene da, fortsetter en smilende Lund.

Les også: Nye fjes i Hasle Løren

Les også: Fikk Thun til jul

Sterkt resultat

Trener Lund og resten av mannskapet skal nå ut i kamper mot Jevnaker, Frigg og Romsås før serien sparkes igang mot Senja den 10. april.

– Jeg er veldig godt fornøyd med et sterkt borteresultat mot et såpass godt etablert 2. divisjonslag som Lørenskog er. Nå har vi tre treningskamper igjen før seriestart der vi skal terpe og atter terpe, men jeg ser absolutt konturene av et lag som vil ta nivået i 2. divisjon, avslutter trener Lund til Lokalavisen Groruddalen.

Tipp hvordan årets eliteserie i fotball ender. Vinn flotte premier

Annonsebilag