RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hater å tape


Trenerduoen: Remi Wulff med assistent Tore Jacobsen (bak).
Trenerduoen: Remi Wulff med assistent Tore Jacobsen (bak).
Treningskamp til tross. Ullern-trener Remi Wulff var ikke blid da KFUM vant 4-2 etter det han mente var fire gavepakker fra dommeren.

EKEBERG: Stillingen ved pause var 1-1, etter at Anders Mårdalen sendte Ullern i ledelsen tidlig i kampen. Ullern var à jour på 2-2 før hjemmelaget avgjorde kampen. Først med et straffespark i det 71. minutt, før KFUM gikk opp til 4-2 tre minutter senere. Så fikk Ullerns midtbanespiller Alfred Sankho sitt andre gule kort, og gjestene måtte fullføre med ti spillere.

- Men dommer,da!

Det var KFUMs scoringer og utvisningen av Sankho som fikk ramsalte nordnorske gloser til å hagle ut over kunstgresset og dommer Anders Haglund.
Wulff og assistent Tore Jacobsen ble bedt om å roe det litt ned.
- To av scoringene kom etter offside, og våre spillere stoppet opp. Hadde det vært linjemann, ville de ikke blitt godkjent. KFUM scoret ett mål etter frispark, som ikke var frispark. Og straffen var ikke straffe; en av forsvarsspillerne våre detter på ballen, og blir straffet for at Gud har skapt oss med to hender.
- Det var kjipe mål å gi bort, oppsummerer mannen fra verdens nordligste by.

Utfordrer Frigg

Men to uker før seriestarten mot Frigg på Tørteberg ser Wulff mye positivt i laget.
- Sluttresultatet var ikke positivt, men utbyttet fra kampen var veldig bra. Den første timen ga mange positive svar, og jeg har stor tro på laget.
Frigg er avdelingsfavoritter, og Wulff rangerer Ullern som nummer to.
- Så har vi Nordstrand - som alle sier har blitt så bra i år med spillere fra VIF 2, og Kolbotn, som sier de satser på opprykk. De er avdelingens dark horses.
Wulff mener Asker 2 og Follo 2 vil stikke kjepper i hjulene for motstanderne.
- Til tider vil de stille med de beste lagene. Klubbene har to store og gode 2. divisjonsstaller.

Møter Lisleby

Ullern spiller treningskamp hjemme mot Jevnaker fredag kveld, før alvoret begynner med kvalikrunde i cupen. Lisleby - med mange tidligere Fredrikstad-spillere på laget - kommer til Ullern kunstgress tirsdag.
- Vi har stor konkurranse om plassen med seks nye spillere. Fem av juniorene våre er i A-stallen, og de har spilt treningskampene i vinter. Jeg tror vi kan være med å kjempe om avdelingsmesterskapet og vinne en eventuell kvalik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere