Gå til sidens hovedinnhold

Hatlén ga Skeid håp

Sånn så det ut da Anders Hatlén utlignet til 1-1 mot Fredrikstad i kveld. Men det var østfoldingene som får fortsette veien mot Ullevaal.

BISLETT: Fredrikstad vant til slutt 3-2 i en meget spennende cupkamp på Bislett i kveld.

Innbytter Anders Hatlen klarte det de andre Skeidgutta hadde mislyktes med i 1. omgang: score på sjansene.

Men etter at cupdrømmen brast, klarte ikke midtbanespilleren fra Groruddalen å glede seg over verken scoringen, eller at 2. divisjonslaget Skeid spilte jevnt og tidvis bedre enn Tippeligatoer Fredrikstad.

- Det føles utrolig surt, depper Hatlen etter at dommeren blåste i fløyta for siste gang på Bislett.

Masse sjanser

Det var hjemmelaget som kom best i gang. Skeid produserte sjanser på rekke og rad, men maktet ikke å få ballen i mål.

Etter drøyt et kvarter klemte Kasey Wehrmann til fra 25 meter, og drømmetreffet var utagbart for Andre Hansen i Skeid-buret.

Som sagt var det innbytter Anders Hatlen som omsider utlignet for vertene. Han stanget inn 1-1 etter nok en offensiv dødballsituasjon for Skeid.

Annulert scoring

Men så snudde lykken for Skeid-oksene.

Etter 78 minutter tok FFK ledelsen 1-2 ved Gardar Johanson etter en corner. Samme Gardarson legger på til 1-3 sju minutter seinere, igjen på en corner.

- Det er to markeringssvikt hos oss som gir Fredrikstad disse måla. Utrolig surt, sier Hatlen.

I tillegg får Skeid annulert det som kunne vært 2-2-scoringa. Tom Erik Breive sender avgårde et frispark som et langt Skeid-bein setter i nota. Jubelen er stor, og skuffelsen desto større da linjedommeren vinker med flagget, og hoveddommeren annulerer målet.

- Jeg veit ikke hva dem blåser for, men det er en tvilsom avgjørelse, mener Hatlen.

Linjedommeren og hoveddommeren har, etter det ostkantavisa.no erfarer, ikke samme oppfatning av hva som skjedde. En mente det var offside, mens den andre vinket for hands i feltet.

Skeid-trener Arild Stavrum var så rasende at han nektet å takke dommertrioen etter kampen.

- Se videre

Uansett, Mostafa Abdellaoue reduserer til 2-3 ett minutt på overtid, etter nok en corner. Og Skeid sender alle man i angrep de siste minuttene.

Dessverre blir det ikke flere mål, og Skeid er ute av cupen for denne gang.

- Vi viser i hvertfall at vi holder et høyt nivå, i og med at vi spiller jevnt med Fredrikstad. Og selv om dette er veldig surt akkurat nå, får vi se videre, og forberede oss til å vinne neste til helgen, avslutter Anders Hatlen.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene