RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauen snudde til seier

St. Hanshaugen lå under 0-2 til pause, men vant til slutt 4-2 over Årvoll i cupens første kvalrunde.

Vi gjorde en kjempedårlig første omgang, og så ganske sløve ut. Vi hadde en ganske bra snakk i pausen, forklarer trener Kristoffer Engstrøm.
Odd Eigil Jusnes stanget inn reduseringen kvarteret etter hvilen før Torbjørn Soligard utliknet med en elegant chip ti minutter før slutt. I ekstraomgangene var det Hauen som hadde mest krefter.
Stive
Jeg vet ikke om vi var så mye bedre trent, for vi ble veldig stive i beina. Men, det var deilig at vi klarte å score ett mål i hver ekstraomgang, gliste Engstrøm.
Først snappet Trond Akinyemi opp et svakt nedtak av en Årvoll-forsvarer og klinte ballen i hjørnet fra 20 meter, før Thomas Nedreberg skrudde et friskpark fra 18 meter helt opp i krysset.
Tett program
Påskeferien satte sitt preg på oppmøtet, men flere spillere er ventet til serieåpningen mot Fredrikstad mandag. Allerede onsdag spilles den siste kvalifiseringskampen i cupen, før det er ny seriekamp mot Gresvik neste lørdag.
Jeg synes det er gøy med tett program. I hvert fall når vi vinner, avslutter Engstrøm.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere