RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauge opereres, Strømberg klar for BSK

Bækkelaget ser seg om etter en erstatter for Nicolay Hauge, og fredag kveld ble det klart at rekruttlandslagsspilleren Simen Strømberg returnerer til BSK etter et par sesonger i Haslum.

BEKKELAGET: Nicolay Hauge kom til Bækkelaget fra Halsum i sommer, og har på kort tid blitt en nøkkelspiller på laget.

Førstkommende mandag skal Hauge inn på operasjonsbordet, og kommer etter all sannsynlighet ikke til å være tilbake på håndballbanen med det første.

LES OGSÅ: Hauge herjet da BSK utklasset Drammen HK

– Jeg tok vanlig benkpress under styrketrening med laget, og så røk hovedsenen i brystmusklene i venstre bryst. Etter det må jeg gå med fatel og være litt sykemeldt, så det ser mørkt ut nå før jul. Jeg kan kanskje begynne å bevege meg litt etter juleferien, sier Hauge selv.

Dårlig tidspunkt

Skaden kommer svært uheldig på for Bækkelaget, som skal møte Drammen i semifinalen i NM onsdag 6. november.

– Dette var utrolig kjedelig. Jeg føler at jeg har kommet godt i gang, og vi har mange spennende kamper i vente den nærmeste tiden både i NM og serien, sier Hauge, og legger til:

– Jeg ble skadet i venstre bryst, men er høyrehendt, så sånn sett kunne det vært enda verre.

LES OGSÅ: BSK møter Drammen etter cupdrama

Også trener Jan "Proppen" Karlsson tar skaden tungt.

– Dette var fryktelig synd ettersom Nico har hatt en fin start på sesongen. Han har virkelig hatt noe på gang, og dette er også kjedelig og tungt for hele laget, sier "Proppen".

Strømberg klar

Men BSK lå ikke på latsiden, og fredag kveld ble det klart at Simen Strømberg returnerer til BSK etter et par sesonger i Haslum.

- Vi tok kontakt med Haslum, og spurte om det var mulig å gå i dialog med Simen. Det fikk vi lov til, og vi er kjempeglade for at Simen ville komme tilbake til oss og at Haslum lot oss få denne sjansen, sier sportslig leder, David O´Sullivan.

I Haslum har det nye stjerneskuddet Sander Sagosen gitt Strømberg hard kamp om spilletiden.

LES OGSÅ: Fra BSK/NIF til Haslum

- Når er Strømberg spilleklar?

- Han har ikke lov til å spille semifinalen i NM mot Drammen, men vi håper han er spilleklar til seriekampen mot Elverum helgen etter, sier David O´Sullivan.

Strømberg er for tiden med rekruttlandslaget i Polen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere