RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haugen-beboere mest fornøyd med parker i Oslo


Bydelsdirektør 
Tone Frønes
Bydelsdirektør Tone Frønes
Det overrasker meg ikke, sier bydelsdirektør på St. Hanshaugen, Tone Frønes.

St. HAnshaugen: Det kommer frem i en trivselsundersøkelse gjort av Oslo kommune at beboerne i Bydel St. Hanshaugen er over gjennomsnittet fornøyd med parker, løkker og grøntområder i bydelen.

Det har nok en klar sammenheng med at det er mange små gatetun, og flere parker i bydelen vår. Det overrasker meg ikke at dette er noe beboerne setter pris på, sier Frønes.

At hennes egen undersøkelse gjort på noe av det samme ikke oppnådde særlig høy svarprosent bekymrer henne ikke. Bydelen fikk kun inn 121 svar på sin egen undersøkelse om grøntanlegg.

Det er ikke mange svar, men det er i alle fall noen. Dette var en nettbasert undersøkelse. Det er første gang vi gjør noe slikt og til tross for at vi selvfølgelig skulle ønske at flere hadde svart er vi glade for den informasjonen vi fikk, påpeker hun. Når det gjelder Oslo kommunes trivselsundersøkelse som for kort tid siden ble brukket ned på bydelsnivå, skiller St. Hanshaugen seg ut som en bydel der folk er svært fornøyd med grøntområder og parker, og misfornøyd med trafikksikkerhet, barnehagedekning og oppvekstmiljø for barn.

Det kan jeg forstå. Til tross for mange fine grøntområder, er det ikke en veldig barnevennlig bydel, med mye trafikk. Likevel er vår oppfatning at folk blir boende lenger med barn enn tidligere. Før flyttet man ut av bydelen før barna begynte på skolen. Slik er det ikke nå, sier bydelsdirektøren til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere