*Nettavisen* Nyheter.

Haugerud fløy høyt

Etter nedturen mot Nor-92 reiste innebandydamene til Haugerud seg mot Vålerenga, og vant 4-2 etter to scoringer av Lisbeth Pettersen.

Haugerud: - Dette var en veldig viktig seier, sier trener Sturla Hagen.
Tapet mot Nor-92 skulle hevnes mot Vålerenga.
- Siden vi klarte å tape den forrige kampen, så måtte vi bare slå Vålerenga. Det var det eneste som gjaldt, sier Hagen.
Men Haugerud fikk en dårlig start. Katharina Hauge ga gjestene ledelsen 1-0 etter drøye seks minutter, men to kjappe mål i løpet av seksten sekunder, av Lisbeth Pettersen og Tonje Hansen, snudde matchen for Haugerud.
Vålerenga hadde nok ballen mer enn Haugerud, men vertene var effektive i Haugerudhallen. Og de hadde marginene på sin side.
Da Vålerenga utlignet til 2-2 i midtperioden tok det tolv sekunder før Marianne Aasvang ga Haugerud ledelsen igjen. Og mot slutten av matchen hadde Vålerenga mange store sjanser.
I kampens siste minutt skjøt Vålerengas Camilla Hille i stolpen for åpent mål. Isteden kontret Haugerud, og Lisbeth Pettersen kunne sette inn seiersmålet 4-2.
- Det føles veldig godt å slå VIF, sier Hagen.
Og han var fornøyd med taktikken.
- Det er første gangen denne sesongen at vi gjennomfører den taktikken vi har blitt enig om mot et lag vi skal slå. Vi lar oss ikke friste til å gjøre noe annet, og det er bra, sier Sturla Hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag