RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haugerud rystet Sveiva


Etter å ha blitt overkjørt i første periode, yppet 2. divisjonslaget Haugerud seg mot eliteserielaget Sveiva i kvartfinalen i cupen søndag. Her er Marius Folgerød (t.h.) på farta for HIF, mens sveivakaptein Jørgen Haaland er i bakgrunnen.
Etter å ha blitt overkjørt i første periode, yppet 2. divisjonslaget Haugerud seg mot eliteserielaget Sveiva i kvartfinalen i cupen søndag. Her er Marius Folgerød (t.h.) på farta for HIF, mens sveivakaptein Jørgen Haaland er i bakgrunnen.
Haugerud klarte nesten å hale innpå 8-0-forspranget til Sveiva i søndagens kvarfinale i regionscupen.

HAUGERUD: Kvartfinale i regionscupen er ikke så stort i innebandy, men for Haugerud var søndagens oppgjør en mulighet til å kjenne på nivået i eliteserien.

Storebror i Groruddalen, Sveiva, ligger på nedre halvdel av tabellen i herrenes eliteserie, mens Haugerud er nyopprykket i 2. divisjon.

Tung start

Allerede etter 52 sekunder åpnet Sveiva scoringsballet. Og rødtrøyene økte til 5-0 i løpet av de første fem minuttene.

Da tok HIF timeout. Men da første periode var over, ledet Sveiva hele 8-0.

Det eneste HIF kunne glede seg over var nærmere ti minutter uten baklengs, samt en undertallsperiode uten baklengs.

Vi fikk en tung start. Vi ble rett og slett driti ut, sier Marius Folgerød fra Haugerud.

Tidlig juleferie

Sveivas kaptein Jørgen Haaland var imidlertid ganske fornøyd med første periode, men desto mindre fornøyd med det som kom etterpå.

Vi fikk en god start, men så så det ut som vi tok en altfor tidlig juleferie, sier han.

Vant to perioder

For Haugerud vant de to neste periodene med henholdsvis 5-3 og 3-0.

Vi går i krigen, og vinner mange dueller. Det kan selvsagt ha sammenheng med at Sveiva leder såpass mye, men det var veldig gøy å klarte å slå tilbake, sier Folgerød.

HIF starter opphentinga med et lekkert skudd rett i krysset i overtall. 8-1 kom etter nærmere ett minutt av andre periode.

Deretter er 2.divisjonslaget meget effektive, og scorer omtrent på alle sjansene sine fram til det står 5-8 på lystavla.


Andre periode endte 5-11, etter tre kjappe sveivagoaler mot slutten av perioden.

Anstendig resultat

I tredje periode ble det bare tre mål, alle til Haugerud, som til slutt fikk et meget anstendig resultat: 8-11.

Veldig moro å vinne to perioder. Men vi merker at Sveiva er gode. Slipper vi dem i to sekunder så scorer dem, sier Folgerød. Han er til syvende og sist meget fornøyd med kampen.

Straffetrening

Sveivakapteinen er på sin side meget skuffet.

Dette er rett og slett for dårlig. Jeg må bare beklage overfor alle som er rundt laget. Selv om vi ikke legger sjela i regionscupen, så burde vi gjort en bedre figur enn dette, sier Haaland, som trøster seg med at Sveiva riktignok er videre til semifinalen.

Som du ser blir det straffetrening etter denne pinlige forestillingen, sier Haaland og peker på lagkameratene som ligger på gulvet og tar push-ups og sit-ups for harde livet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere