RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauk på stram line


Ikke lenger flaks: En ekte hønsehauk måtte resignere mot strømledningen i Vennersborgveien. Brannvesenet måtte til for å få den løs den døde rovfuglen. FOto: Privat
Ikke lenger flaks: En ekte hønsehauk måtte resignere mot strømledningen i Vennersborgveien. Brannvesenet måtte til for å få den løs den døde rovfuglen. FOto: Privat
- Jeg lurer litt på hva en hauk gjorde her på Bestum og hvordan den kan ha hengt seg fast, sier Celina (10).

BESTUM: Det var i helgen beboerne i Vennersborgveien på Bestum våknet opp til et uvanlig syn. I strømledningen utenfor huset fikk de se en fugl henge og dingle, og det var ikke akkurat en liten spurv som hadde måttet bøte med livet.
Jeg tittet ut og så en fugl som hang fast med ett ben i vær ledning, forteller Celina til Ullern Avis. Jeg syntes med én gang synd på den fuglen, men det var jo litt spennende også, for det skjer jo nesten aldri noe her!
Mammaen til Celina ringte litt rundt for å finne ut hva de skulle gjøre med den store rovfuglen.
Det endte med at vi måtte ringe brannvesenet, og det var spennende da brannbilen kom med fire mann, forteller Celina. Det var mange naboer som lurte på hva som skjedde.
Brannmennene fikk fuglen ned.
Da jeg vinket til brannbilen, tenkte jeg "å, for en kul dag," sier Celina.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere