RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heavy og herlig


ENTER METALLICA: Jeg var ikke klar over at jeg elsket Metallica.
ENTER METALLICA: Jeg var ikke klar over at jeg elsket Metallica.
Metallica har mang en ødelagt trommehinne på samvittigheten og nå inntar de stua di. Pass opp!

SPILLVERKET.NO: Nytt for dette spillet er at man kan gi trommeslageren en ekstra nøtt å bryne seg på. Det er nemlig blitt inkludert en ekstra basspedal i gitarsettet, slik at man får doble basstrommer.

Dette suppleres med at man også får en egen vanskelighetsgrad, kalt Expert pluss.

Tro meg på mitt ord. Dette er ikke for gravide eller sarte sjeler!

WEB-TV: Vi anmelder Guitar Hero: World Tour

Jeg elsker Metallica

Da vi prøvde et litt eldre trommesett fra Rock Band 1 opplevde vi dessverre en del trøbbel med kalibreringen. Etter mye kløning fikk vi det til, men det viste seg at trommeslageren måtte logge inn som bandets leder for at kalibreringen skulle ha effekt.

Hvorvidt dette er spillet eller trommesettets skyld, vites ikke.

Jeg går gjerne egenhendig i strid med alle som sier at man må være en skikkelig Metallica-fantast for å nyte dette spillet.

Samlingen min er særdeles ukomplett, men jeg holder "Black Album" tett til mitt bryst. Jeg har aldri eid så mye som en Metallica-button og aldri vært på konsert. Men etter noen få timer med dette spillet merker jeg hvilket utrolig repertoar Metallica har.

Noen sanger kjenner jeg fra før, andre ikke. Men felles for de fleste er at jeg ganske overraskende elsker dem. Se i nåde!

Les også: Ustemte toner fra Konami

WEB-TV: Sjekk også vår videoanmeldelse av Rock Revolution

På hattehylla

Hvis du allerede eier flere Guitar Hero og Rock Band-titler og tenker som så at: ”Nei, nå får det jaggu værra nok, den kua er ferdigmelket”, så tar du feil. Det virker kanskje litt arrogant og en anelse frekt å påstå dette, men ta mitt ord for god fisk.

Jeg har spilt meg gjennom de fleste tidligere titler og tenkte selv at det nå måtte være på tide å komme opp med noe nytt og grensesprengende. Den kommentaren legger jeg på hattehylla en liten stund til. Guitar Hero: Metallica er fullt av trøkk, mange tøffe sanger, gode animasjoner og en uovertruffen innlevelsesfaktor.

Om jeg skal sammenlikne dette spillet med liknende titler i samme klasse, kan jeg bare si: Kjøp Guitar Hero: Metallica, nothing else matters.

Les hele anmeldelsen av Guitar Hero: Metallica på Spillverket.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere