RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maria Holmquist, Ida Maria Hindrum og Birgitte Rongsjord fra Apalløkka hadde laget et brett som holder fast osten.
Maria Holmquist, Ida Maria Hindrum og Birgitte Rongsjord fra Apalløkka hadde laget et brett som holder fast osten.

Hedrer morgendagens gründere

Torsdag 27. mars er det igjen duket for Entreprenørskapsmesse for elever i grunnskolen og videregående skole. Mange elever fra Groruddalen deltar.

LILLESTRØM: I år vil rundt 140 bedrifter vise frem sine forretningsidéer og delta i ulike konkurranser på Lillestrøm. De beste elevene går videre til NM.

- Men alle deltakerne er vinnere ved at de er med og bygger sin egen stand, sier Ståle Nordli fra arrangøren Ungt Entrepenørskap.

- Intensivt

- I år har vi spesielt mange innovative produkter, og flere har hatt et spesielt fokus på miljø- og klimaproblematikk. Dette blir tidenes flotteste Entreprenørskapsmesse! lover Ståle Nordli fra arrangøren Ungt Entreprenørskap Oslo.

Messen åpnes av ordfører Fabian Stang klokken 10.00. Det blir premieutdeling for elever i grunnskolen klokken 14.30 og premieutdeling for elever i videregående skole klokken 15.30.

- Det blir ganske intensivt, med to juryer og to premieutdelinger. Vi oppfordrer alle til å komme og se. Dette er morgendagens gründere, og de viser frem mange praktiske løsninger. Her er det mye spennende, sier Nordli.

Entreprenørskapsmessa finner sted på Varemessa på Lillestrøm.

Mange deltakere fra Groruddalen

Fra Groruddalen deltar disse ungdomsskolene: Linderud skole, Lindeberg skole, Årvoll skole, Ellingsrud skole og Apalløkka skole. I tillegg deltar Natur videregående skole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere