RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filip Bes (f.v.), Miguel Navarro og Trond Austbø håper på stort oppmøte på lørdag og penger i kassen for datteren til Nito.
Filip Bes (f.v.), Miguel Navarro og Trond Austbø håper på stort oppmøte på lørdag og penger i kassen for datteren til Nito.

Hedres med fest

Nito ble brutalt knivdrept. Nå sørger vennene hans for Nitos datter ved hjelp av fond og konsert.

ROMSÅS: Juan «Nito» Navarro ble drept av sin barndomsvenn på Romsås. Tilbake står familie, venner og hans syv år gamle datter.

- Et par uker før han ble drept sa Nito til meg at dersom noe skulle skje med han, så måtte vi sørge for dattera hans, sier Filip Bes. Nå gjør han, og åtte andre, nettopp det.

Konsert med noe ekstra

Lørdag 9. mai åpner dørene på Sjokoladefabrikken klokken 20. Minnekonserten for Nito høster artister som blant annet El Axel, Jaa9 & Onkl P, Nico D og Breaknecks, Don Martin og Jesse Jones. Det vil være 18-års grense og 100 kroner for å komme inn. Alle pengene går til datteren til Nito.

- Vi jobber med å få på plass et fond eller en stiftelse for datteren. Fondet vil være et etablerings- og utdanningsfond med restriksjoner. Pengene kan hun ta ut når hun blir 18 år, forteller Trond Austbø.

Alle jobber gratis denne kvelden. Det vil være live auksjon fra scenen.

- Noen har donert fra egen lomme. Det er mye forskjellig som auksjoneres bort, blant annet billetter til Talib Kweli konsert, sier Austbø. Chilensk og spansk mat vil bli solgt og You Gotta Love It har tatto stand.

Hedres slik han huskes

- Datteren var det han levde for de siste årene. Det er helt naturlig å gjøre dette, sier Austbø.

Bes legger til at Nito var en positiv og glad gutt som likte å feste.

- Derfor er dette en fin måte å hedre han. Tiden som har vært har vært tung og vi ønsker derfor å hedre han slik vi husker han, sier Bes.

Miguel Navarro, Nitos bror, forteller at han setter pris på det som blir gjort.

- Jeg håper at mange kommer, enten de kjente Nito eller ikke. Og jeg håper vi får inn litt penger til fondet. Det blir en fin kveld, og jeg håper det blir morsomt. Likevel kan vi ikke se bort i fra at det kan komme en tåre eller to, sier Austbø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere