*Nettavisen* Nyheter.

Hei

Vi som bor syd for trikkeholdeplassen på Ljabru har benyttet gangstien fra bebyggelsen på Ljabru Terrasse til fotgjengerovergangen i Ekebergveien. Denne gangstien var lenge vanskelig å ferdes på for de som hadde vanskelig for å gå på grunn av myrlendt terreng med stor funtighet, samt store steiner og bergrabber.
Så i fjor høst var det noen som tok initiativ til å utbedre gangstien som ble meget flott, takk til den eller de som fikk dette utført. Gangstien var en fotgjengers drøm helt til i vår da en lobotomert traktorfører fant ut at han kunne benytte gangstien for å komme raskt ut på Ekebergveien. Gangstien var selvfølgelig ikke dimensjonert for slike akseltrykk og resultatet ser vi. Der hvor underlaget var bløtt ble gangstien presset oppover og etterlot dype hjulspor som samler opp regn i små dammer. I tillegg er det rotet opp slik at store steiner igjen er kommet opp til overflaten.
Vi som er avhengig av å benytte gangstien på vår ferd til og fra arbeidet hver dag vil herved henstille til vedkommende traktorfører eller dens oppdragsgiver, vi har en mistanke om hvem det er, å sette gangstien tilbake i den samme stand som før vandalismen ble utført.

Mvh
TJO Hauketo

Annonsebilag