RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

7. klassingene på Veitvet ungdomsskole, var klare til et vilt show i Folketeateret. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
7. klassingene på Veitvet ungdomsskole, var klare til et vilt show i Folketeateret. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: ALLE FOTO: ALEXANDER CHRISTIAN ADRIAN

Heine, we love you!

Stemningen var elektrisk da han endelig spilte «Peggy Sue». 7. klassingene fra Veitvet jublet.

VEITVET/SENTRUM: Skjønt det var vel egentlig Buddy Holly de elsket mest.

– Flere hadde klappet så mye da forestillingen var over at de hadde vondt i hendene. De likte best sanger som «Oh Boy» og «Peggy Sue», forteller en glad musikklærere fra Veitvet, Alexander Christian Adrian.

LES OGSÅ: Heine leker med Buddy

Han er relativt svak for Buddy Holly, og fordi elevene lærer om artistene i musikktimen, fikk Adrian tak i førpremierere- billetter på mandag, til forestillingene Buddy Holly, som har premiere på Folketeateret i kveld.

LES OGSÅ: Alle elsker Buddy

Gruppa fra Veitvet syntes Heine Totland gjorde en fabelaktig Rolle som Buddy Holly, men så stjal nesten Trond Fausa Aurevåg hele showet i enkelte biroller, bl.a. annet som «The Big Bopper».

– Morsomst var han da han spilte plateselskapsdirektør på begynnelsen av 2.akt, lød kritikken etter showet.

– Hele salen gynget av latter da han først begynte å showe, og da ga han seg heller ikke med en gang. Så det var en av elevene som sa i pausen: «Nå er jeg blitt fan av Buddy Holly, jeg også!

– I det hele tatt så var elevene veldig med, og det var ikke et eneste øyeblikk hvor det virket som om de kjedet seg. Da vi skulle treffe Heine etter forestillingen var det ingen av dem som ville dra. Så vi rakk like godt ikke den T-banen vi skulle hatt tilbake til Veitvet. I stedet måtte vi vente en ekstra halvtime, siden det var kveldsrute så sent på kvelden, ler Adrian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere