RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heisene blir ikke sommeråpne


Heisene i Tryvann holder stengt i sommer.
Heisene i Tryvann holder stengt i sommer.
Vil du drive med heissykling i sommer, må du dra til et annet anlegg enn Tryvann.

TRYVANN: Tryvannsanlegget åpnet for heisbasert sykling i bakkene i fjor. I år må imidlertid sykkelentusiaster i Osloregionen finne andre steder med sommeråpent heisanlegg bygget om for sykler, melder terrengsykkel.no.

Årsaken er at eierne av Tryvann Skisenter AS venter på svar fra Oslo kommune om en videreutvikling av anlegget. Det er Oslo kommune som eier grunnen, og følgelig kommunen som har hånd om reguleringsplanene.

Vi hadde et møte med en rekke ledere fra flere etater i Oslo kommune i mai 2007, og fikk svært positiv respons der. Etterpå sendte vi over et forslag til rammeavtale, der vi tar for oss vilkårene for nysatsingene. Siden har vi ikke hørt et ord om dette, opplyser Anders Wassgren, daglig leder i Tryvann Skisenter AS til nettstedet terrengsykkel.no.

Spesialrådgiver Tore Hauger i Oslo kommune opplyser at årsaken til at initiativtakerne ikke har hørt noe, er at deler av utkastet går på tvers av flerbruksplanen som allerede er vedtatt av bystyret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere