*Nettavisen* Nyheter.

Hektet på The Beatles

Musikklærer Nora Buraas ved Grindbakken skole er opptatt av elevene skal lære musikkhistorie på en annerledes og spennende måte. Nå blir det bok.

Grindbakken: - Elevene ved klasse 7A har jobbet iherdig med musikalen i cirka halvannen måned og man kan virkelig merke at det har gjort noe med samholdet i klassen. Men, det er klart. Det krever litt å stå på scenen å danse og synge så det var nok noen som vokste skikkelig på å ta motet til seg, sier Buraas.

Noe mer i sekken?

Musikalen "The Beatles" er den tredje hun ønsker å gi ut på Lycke forlag og det på forespørsel fra forlaget.
- De lurte på om jeg hadde noe mer etter forrige utgivelse og da hadde jeg jo selvfølgelig det. Selv vet jeg jo hvor glade barn er i å få lov til å opptre så da må jeg bare holde på, smiler hun.
Ved klasse 7A er elevene tydelig stolte av et par svært vellykkete forestillinger både for de andre elevene og for foreldrene. Og sistnevnte var det aller morsomste.
- Det var veldig gøy å spille for foreldrene, men litt skummelt også. Vi trodde jo vi hadde full kontroll, men man vet jo aldri, sier Silje (13).

Lærerikt

Elevene er tydelig fornøyd med musikklærerens opplegg og synes det hadde vært helt greit å gå på scenen igjen.
- Det var veldig lærerikt. Jeg kan mye mer om "The Beatles" nå i forhold til hva jeg kunne. Det var i tillegg spennende å gjøre noe annet enn hva man pleier og få lov til å gå grundig inn på det, sier Camilla (12).
Ute i skolegården samles den kreative gruppen til bildetagning. Et par av guttene har lyst til å posere, men journalisten forsikrer om at et smil gjør susen, også utenfor scenen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.