RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helbom av "Kåffa"

KFUM/Oslo brant fire feite målsjanser før pause, og det endte med at Østsiden stakk av med alle poengene på en sjelden målsjanse fire minutter før slutt.

Ekeberg: Sånn her har det vært i hele år, sier Esten O. Sæther.

Treneren har ikke vunnet en eneste obligatorisk kamp med KFUM/Oslo så langt i år. Uavgjort i cupen mot Andes og Grorud, og uavgjort i seriepremieren mot Gresvig høres ikke bra ut.

I fredagens kamp mot Østsiden burde KFUM/Oslo ha vunnet, men laget var ikke spesielt gode foran gjestenes mål.

- Synd at vi tapte denne kampen, for jeg synes vi spiller bra. Østsiden er det beste laget vi har møtt i år, og jeg synes vi er helt overlegne, sier Sæther.

Sløste

KFUM/Oslo burde ha avgjort matchen til pause. Laget hadde fire store muligheter, og normalt sett burde to av de ha resultert i scoring:

* (7) Stian Sortevik slår et fint innlegg foran mål til en helt umarkert Anders Vollen. Alene med keeper skyter han rett på fra seks meter.

* (22) Håkon Haga dyttet ballen til Sortevik. Litt presset, men med fri vei mot mål skyter han to meter utenfor fra ti meters hold.

* (28) Sortevik slår et fint innlegg. Tor Øyvind Reinemo header umarkert fra sju meter, men ballen går en en meter utenfor og over mål.

* (31) Haga dribler "alle", men helt alene med keeper setter han ballen tre meter utenfor.

Topplag

Isteden scorer Østsiden på en styring etter et frispark like før slutt, og KFUM/Oslo ser ut ikke ut som et topplag etter to serierunder.

Vi håper jo å være med å kjempe i toppen, og vi mener vi har forberedt oss godt i vinter. Men vi må sette sjansene våre, selv om ikke det har vært noe gjennomgående problem tidligere i år, sier Esten O. Sæther.

PS! Eivind Sæther måtte stå over mot Østsiden etter å ha fått direkte rødt kort mot Grorud i cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere