Gå til sidens hovedinnhold

Heldige Lucky

Hunden Lucky lever opp til sitt navn. To ganger har han trosset skjebnen. Sist da han etter en fem dager lang utflukt kommet tilbake i god behold til sitt hjem i Prinsdal.

PRINSDAL: Hunden Lucky forsvant fra hjemmet sitt i Prinsdal søndag 11. januar, og ble etterlyst i Nordstrands Blad. Nå har hunden av rasen Shetlands sheepdog blitt funnet i god behold. Lucky kom til rette etter flere tips fra hyggelige hundeeiere som så annonsen i avisen og plakater i området. Eier Aase Ottesen forteller om stor gjensynsglede da Lucky kom hjem igjen etter fem dager «på tur».

Det viste seg at han var på en kennel i Hobøl, Per og Pia heter den, forteller Ottesen. Lucky hadde klart å komme seg ut av hageporten denne søndagen.

Det blåste veldig den dagen og kanskje har vi glemt å sette på hempen. Så har vel Lucky fått ferten av noen kvinnfolk og sett sitt snitt til å ta en liten tur, forteller hundeeieren. Lucky ble funnet av en dame som gitt tur med sin labrador ute ved Ødegården.

Funnet på kennel

Damen hadde en tispe som hadde løpetid så hun kunne ikke ta med Lucky hjem til seg. Men hun fikk levert den til en mann som tok vare på ham og som igjen har fått Lucky på kennel, forteller Ottesen. Hun var naturlig nok forskrekket da hun oppdaget av Lucky var borte.

Jeg ringte Viking og tipstelefonen på Manglerud. Og Falken i Ski, forteller hun. Flere tips førte til at ekteparet Ottesen fikk sporet opp Lucky på kennelen.

Da han kom hjem, løp han inn i stuen og hilste på oss. Han var så blid og det var akkurat som han hadde vært på en liten ferie, ler Aase Ottesen og forteller om en enorm lettelse. Men det er ikke første gang Lucky har trosset skjebnen. Lucky er nemlig en hittehund som ekteparet Ottesen kjøpte fra FOD-gården for over to år siden. Da var han cirka fem år.

På FOD-gården ga de ham navnet Lucky. Han ble nemlig funnet bundet til et tre i smalåkeren i Enebakk. Politiet hadde fått beskjed om bjeffing, og fant ham. Så han lever virkelig opp til navnet sitt, ler den stolte hundeeieren.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer