Helg med familievold

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Politiet har brukt mye tid og ressurser på psykiatri og familievold denne helgen. Les utdrag fra politiloggen her.


Kjørte i ruset tilstand

SKULLERUDDUMPA: En bil med henger som klokken 03.49 natt til lørdag var på vei innover E6 ble stanset av politiet i Skulleruddumpa. En 39 år gammel passasjer var i besittelse av narkotika. Politiet mistenkte at den 38 år gamle føreren var ruset og kjørte han inn i arresten for utvidet prøve. Bilen og hengeren ble tauet inn av Viking.

Kjørte i tunnelveggen

BRYN: En kvinne måtte kjøres til Ullevål sykehus etter at hun kolliderte i tunnelveggen i Brynstunnelen lørdag klokken 12.08. Politiet tror bilen kan ha fått vannplaning. Airbaggen ble utløst og kvinnen ble påført hodeskader. Ulykken skjedde i utgående felt på E6.

Helg med familievold

VÅRE BYDELER: Politiet melder at de denne helgen har vært travelt opptatt med flere familievoldssaker.

– Det har vært mange saker, også saker hvor barn har vært til stede, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

Lørdag rykket politiet ut til to konkrete saker hvor det var påstått at mannen hadde slått kona. I det ene tilfellet var barn vitner til hendelsen.

– Det er skrevet barnevernsmelding i den saken, sier Smedsrud.

I tillegg har politiet rykket ut på en rekke trusselsaker hvor ekskjærester eller ekssamboere truer hverandre verbalt eller fysisk. I flere av tilfellene blir det utstedt besøksforbud og utdelt voldsalarm.

Tatt med kniv

NORDSTRAND: En 21 år gammel mann ble klokken 05.37 natt til søndag stanset av politiet i Nordstrandveien. Mannen var i besittelse av en tapetkniv og er nå anmeldt for forholdet. Kniven ble beslaglagt.

Ville slåss

LAMBERTSETER: To utenlandske statsborgere var lørdag kveld i ferd med å ryke i tottene på hverandre på Lambertseter. Den ene truet med å skjære den andre med barberblad. Politiet ble varslet klokken 19.38 og fikk stanset de to kamphanene før de barket sammen. Det ble ikke funnet noen barberblad, men den ene av mennene var i besittelse av en kniv. Han er nå anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Begge to var i 25-årsalderen.

Frastjålet skiltene

NORDSTRAND: En bileier ble fredag kveld frastjålet skiltene på bilen sin som sto parkert i Åsdalsveien like ved Nordstrand skole. Bilen hadde også fått en del skader og forholdet er anmeldt.

– Vi ser en god del bilskilttyverier og det ruller og går mange bilder der ute med stjålne skilter. Det er viktig at disse rapporteres inn til oss, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.