RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jen Ramstad (t.v) og Svein Røssberg utenfor Heggeli helhetsmedisin, som nå vokser seg ut av sine egne lokaler. Foto: Fredrik Eckhoff
Jen Ramstad (t.v) og Svein Røssberg utenfor Heggeli helhetsmedisin, som nå vokser seg ut av sine egne lokaler. Foto: Fredrik Eckhoff

Helhet og samarbeid på Heggeli

For ni år siden så Heggeli helhetsmedisin dagens lys. I dag er senteret størst i landet.

HEGGELI: Da vi åpnet, trodde vi lokalene var for store for oss og vurderte å fremleie, forteller Svein Røssberg, som sammen med Jen Ramstad er daglig leder for senteret.

Vokser stadig

Nå har Heggeli helhetsmedisin vokst ut av sine lokaler, og i disse dager tar de i bruk lokaler i nabobygget.

Tilsammen har de 48 personer tilknyttet senteret, og disse tilbyr sine tjenester innenfor disse områdene: Medisin, alternativ medisin, psykisk helse, kosthold/ernæring og muskel- og skjelettbehandling.

Bedriftshelsetjenesten er også i vekst, og i dag betjener senteret rundt 5.000 ansatte rundt i ulike bedrifter.

Samarbeid på tvers

De to daglige lederne, som begge er både homeopat og akupunktør, drev på hvert sitt sted, da ideen om senteret tok form.

Hva er hovedtankene bak å samle så mange forskjellige behandlingstilbud under samme tak?

Målsettingen er at vi skal ha et tverrfaglig samarbeid, ikke bare samle flere på samme sted. Vi ønsker at man skal samarbeide på tvers. Intensjonen er at vi på den måten skal tilby den mest optimale behandlingen for pasienten, finne den mest effektive behandlingen, sier Jen Ramstad.

Ny spalte i dag

I dag ser en ny, fast spalte dagens lys i Ullern Avis Akersposten. Annenhver torsdag fremover vil vi trykke et spørsmål og svar som gjelder et tema innenfor et av de mange helseområdene som Heggeli helhetsmedisin dekker. Med andre ord, det kan være så mangt!

På Akersposten.no, vil du kunne lese de siste spørsmålene og svarene, og du kan også sende inn ditt spørsmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere