Helhet på Ullevål

Ordfører Fabian Stang (H) deltar på Ullevål-møtet. Foto: Nordre Aker Høyre

Ordfører Fabian Stang (H) deltar på Ullevål-møtet. Foto: Nordre Aker Høyre

Ordføreren er en av mange deltakere som kommer til Ullevaal Stadion 9. april for å drøfte miljø og områdets videre utvikling.

ULLEVÅL: Det skjer mye på byggefronten på Ullevål og Sogn om dagen, og mer skal det bli i årene fremover. Det har blitt etterlyst en klarere helhetstenkning i planarbeidet, og det er i den forbindelse at Nordre Aker Høyre inviterer til åpent møte onsdag 9. april kl. 19.00 i konferansesenteret på Ullevaal Stadion.

Stang på talerlisten

Selv om Høyre er arrangører, er dette møtet åpent for alle som interesserer seg for den videre utviklingen av området. Det vil være åpent for spørsmål og diskusjon, sier Per H. Christiansen, ararngør og styremedlem i Nordre Aker Høyre.

Åpningsinnlegget holdes av Ordfører Fabian Stang (H), som sist besøkte bydelen før påske.

Videre blir det innlegg ved Svein Eriksen som er leder i Nordre Aker Høyre, Jack Hemmestad fra Ullevaal Stadion, Knut Hammervold fra bydelsadministrasjonen og Jan-Fredrik Wasmuth fra Undervisningsbygg, forteller Christiansen.

Utvikling og miljø

Nordre Aker Høyre har programfestet at bydelen skal være miljøvennlig og vil stimulere til mindre bruk av bil i nærmiljøet, sier han, og understreker viktigheten av langsiktige planer som sikrer sammenheng mellom boligutvikling, trafikk og næringsbygg.

Vi ønsker på dette møtet å sette fokus på hvordan vi samtidig kan ta vare på miljøet og utvikle denne delen av bydelen vår. Ett av mange spørsmål er hvordan vi skal bruke lokalene og arealene som frigjøres når Sogn videregående skole flytter fra Sognsveien 80 uten at dette skaper ytterligere ulemper for miljøet, sier Christiansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag