RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hellerud-elever på tredjeplass

Hellerud videregående skole stilte med to ungdomsbedrifter under fylkesmessen for Ungdomsbedrifter i Lillestrøm. Bedriften Uena TT fikk både en andre- og en tredjeplass.

Hellerud: Uena TT ble startet opp i august 2004 av tre elever fra tredjeklasse på Hellerud videregående skole; Shalaw Rahman, Kim Trogstad og Seyfi Gundogan. De tre vant tredjeplassen i klassen beste ungdomsbedrift og ble nummer to for brosjyren de har laget om bedriften sin. Dermed fikk de tre 1750 kroner inn til bedriftskontoen.
Gratis markedsføring
- Det er klart det er morsomt å være med på noe sånt. Vi stod på stand på messen i åtte timer, og da møter man mye folk. Det er gratis markedsføring for oss, forteller Kim som er daglig leder i bedriften.
Med tredjeplassen er ikke de tre direkte kvalifisert til NM, men de lover at de skal skrive søknad for å prøve å komme med til NM.
Uena TT lager arkitekttegninger. For øyeblikket jobber de tre med en tegning av en garasje for en privatkunde. Tidligere har de laget tegninger for et firma som de kan vise til kunder og tegningen til et tilbygg til en kjellerutredning for en lærer.
Og nå vurderer ungdomsbedriften å fortsette utviklingen av bedriften også etter at de er ferdige med skolen.
- Tanken om å fortsette har vært der, men det kommer an på militærtjeneste og sånn, samtykker de tre.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere