RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helsekost i 30 år


Sæter Helsekost har holdt til i disse lokalene siden 1987. Foto: Aina Moberg
Sæter Helsekost har holdt til i disse lokalene siden 1987. Foto: Aina Moberg
Sæter Helsekost feirer i disse dager 30-årsjubileum på Sæter.

SÆTER: Nåværende eier, Trine Nordli, overtok butikken i 1990, men butikken ble etablert allerede 10 år tidligere i mindre lokaler på den andre siden av krysset.

Hun forteller at Sæter Helsekost er en av Oslos eldste helsekostforretninger, og har siden starten for over 30 år siden vært ledende innen helsekostfaghandelen i Oslo.

I 1987 flyttet butikken til nåværende lokaler i Ekebergveien 230, og utvidet samtidig sortimentet med økologiske matvarer, både ferskt og frossenmat. Butikken var i mange år det eneste stedet i Oslo syd som solgte økologiske produkter. Etter mange år som selvstendig forretning valgte man å gå inn i en kjede, først Sunkost, senere Life og nå Naturligvis.

Sæter Helsekost omprofilerer i disse dager hele butikken til å passe inn i Banda- og Naturligvis-konseptet. Med dette er det duket for Oslos eneste spesialist på både bandagistvarer, kosttilskudd og helsekost.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere