RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her skal det bli mer friksjon, og dermed tryggere å drive idrett.
Her skal det bli mer friksjon, og dermed tryggere å drive idrett. Foto: Foto: Pegah Niku

Helseskadelige Bjølsenhallen får forbedret banedekke

Etter at Østkantavisa skrev om det helsefarlige dekket på Bjølsenhallen har Idrettsetaten besluttet å gi hallen et ekstra fullføringslag med lakk.

BJØLSEN: Flere idrettsutøvere har den siste tiden fått alvorlige skader som følge av det glatte dekket. Nå skal Idrettsetaten gi hallen et nytt dekkelag.

LES OGSÅ: Helseskadelig treningshall

– Idrettsetaten ønsker at det skal være trygt å utøve idrett på våre anlegg, og vi jobber kontinuerlig med å bedre friksjonen i Bjølsenhallen, sier Kristian Moen, informasjonsrådgiver hos Idrettsetaten.

– I en periode har vi nå testet ut ulike vaskemidler for å se om dette ville endre situasjonen. Det har hjulpet litt, men ikke så mye som vi kunne ønske, forteller han.

Nytt toppdekke

Holmlia idrettshall har samme dekke som Bjølsenhallen. I 2007 ble det lagt en toppcoating, altså et ekstra fullføringslag med lakk på dekket for gjøre friksjonen bedre.

– Erfaringene fra Holmlia har vært gode. Derfor har vi nå besluttet å gjøre det samme i Bjølsenhallen. Dette blir gjort så snart det lar seg ordne, sier Moen til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere