RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helsprekk for Oppsal


Henrik Prestgård ble utvist helt mot slutten av kampen.
Henrik Prestgård ble utvist helt mot slutten av kampen. Foto: Foto: Andreas Lindbæk
Oppsal tapte 5-1 mot Bremnes under dagens 8.delsfinale på Ekeberg. Men laget holdt veldig godt med helt til de siste kvarteret av kampen.

EKEBERG: - Det holdt ikke helt inn. Guttene gjorde en som forventet, men falt sammen de 15 siste minuttene. Dessverre har vi blitt færre og færre utover turneringen og det merket vi i dag, sa trener Marius Liskerud etter kampen.

Nesten drømmeåpning

Oppsal kunne fått tidenes drømmeåpning etter kun få minutter etter en sjanse fra keeper Jonas Hamre. Et langt utspill fikk en veldig lei sprett og ballen gikk over keeperen i Bremnes-buret og like utenfor.

- Jeg så den aldri i mål, sa Jonas etter kampen.

I stedet scoret Bremnes etter 11 minutter, en ledelse som holdt inn til pause.

Frisk start

I andre omgang virket det som om pausen hadde gjort Oppsal godt. Laget var veldig aggressive og etter tre minutter av andre omgang scoret laget et veldig flott mål.

Sebastian Komisrud spilte Kristian Bjørset nydelig frem og spissen rundet to mann før han sikkert satt ballen kontant i nota. Dette tente laget og hjemmelaget øynet nytt håp for avansement.

Men så startet motgangen for Oppsal. Etter ti minutter i andre omgang slapp markeringen og Bremnes gikk opp i 2-1. Videre dømte linjemannen en ball i mål og 3-1 var et faktum. Spillerne protesterte til ingen nytte og laget falt fullstendig sammen.

- Den ballen var aldri inne. Dommeren kan umulig være 100 prosent sikker på den er inne. Jeg holder ballen med strake hender utenfor streken og det er veldig frustrerende og irriterende at dommeren dømmer mål, sier Jonas Hamre.

Etter dette scorer Bremnes to nye mål og i tillegg fikk Oppsal utvist Henrik Prestgård etter han fikk sitt andre gule kort helt på tampen av kampen.

- Hvile og lære

Spissen Nicolai Ciric mente også at laget var litt slitne under dagens tap mot Bremnes.

- Vi spilte en fantastisk kamp i går, men i dag virker vi veldig slitne. Vi fyller ikke på offensivt og blir straffet hardt bakover, sier han.

Les også: - Vi tapte mot et skittent lag

Nå gleder han seg til å hvile ut etter en hard uke med fotball. Men han er ikke helt ferdig med Norway cup enda.

- Nå skal jeg hjem å hvile. Videre regner jeg med jeg skal en tur oppom igjen for å se en av de siste juniorkampene som går, så får vi se hva vi egentlig skulle gjort, sier Nicolai Ciric med et smil.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere