*Nettavisen* Nyheter.

Helsvart for Skeid

Tom Erik Breive og Skeid kom til kort mot Alta på Bislett søndag.

Skeid gikk på et skuffende 2-4-tap hjemme for Alta søndag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Adnan Haidar og lagkameratene prøvde seg mot Alta, men det var ikke godt nok.

BISLETT: Etter ett poeng borte mot Moss forrige helg hadde Skeid håp om tre poeng i den viktige hjemmekampen mot Alta, men slik gikk det ikke. I stedet fikk gjestene en enkel jobb med å ta med seg tre poeng nordover.

- Vi er nødt til å vinne slike kamper hvis vi skal overleve, fastslår Skeids Morten Slorby.

Han reduserte for Skeid i 2. omgang, men 1-3-målet ga ikke Skeid annet enn et ørlite håp. Og ti minutter senere var håpet borte igjen, da Alta la på til 4-1.

- Selv om det var mitt første mål for sesongen, var det ingen særlig trøst i målet i dag, sier Skeid-backen.

Gir ikke opp

Dermed ble det nok en tung søndag for Skeid, og nå begynner det for alvor å se stygt ut tabellmessig. Laget fra Torshov ligger sist med sine åtte poeng, og opp til trygg plass er det nå fem poeng.

- Vi har fortsatt trua på at vi kan klare oss. Dessverre har vi vært for ustabile, og det kan blant annet skyldes at vi har en ung og uerfaren stall, mener Slorby.

Dårlig forsvarsspill

Slorby og kollegene i Skeid-forsvaret har mye å jobbe med om dagen. Fire baklengs mot Alta er i overkant av hva som er akseptabelt.

- Vi har jobbet med å bli bedre på andreballer, og det synes jeg også vi er blitt. Nå må vi nok jobbe med å bli bedre på dødballer også, for i dag kom tre mål på den måten. Det er rett og slett for dårlig, og det er synd at kamper avgjøres på personlige feil, sier Slorby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.