RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt mørkt for Frigg


Hang ikke med: Tor Danershmand & Co. i Frigg hang ikke med i kampen mot Groruddalen BK, og fikk sekken full med syv baklengsmål.
Hang ikke med: Tor Danershmand & Co. i Frigg hang ikke med i kampen mot Groruddalen BK, og fikk sekken full med syv baklengsmål.
Trener Ole Kristian Vikan hadde ikke mye å glede seg over da Frigg ble utklasset av 2. divisjonslaget Groruddalen med 7-1.

Lørenskog: Trener Vikan har fått kritikk internt for å ha vært for negativ etter vinterens treningskamper.

Etter fiaskoen mot Groruddalen var det vanskelig å finne lyspunkter.

Jeg må passe meg for å ikke være for negativ, men problemet er at vi flytter oss alt for sent. Vi sender bare en mann i "krigen" hele tiden, og det holder ikke, sier Vikan.

Groruddalen ledet 4-0 til pause etter at Frigg slapp inn tre baller de siste fem minutteen av omgangen, og det kunne ha blitt enda verre for keeper Jon Frydenborg ble egentlig utvist i omgangens siste minutt, men slapp unna fordi han skulle byttes ut i pausen.

Dårlige kollektivt

Vi sliter med det kollektive, og jobber ikke sammen. Dessuten er vi enige om å spille i en formasjon, men så gjør vi ingenting av det som skal til for å lykkes, sier Vikan.

Groruddalen ga seg ikke før det sto 7-1, og det er et lag som knapt har vunnet en kamp i vinter.

Jeg savner en skikkelig "kriger" i laget. En som kan ta i et tak, sier Ole Kristian Vikan.Jeg savner en skikkelig "kriger" i laget. En som kan ta i et tak

Ole Kristian Vikan

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere