Gå til sidens hovedinnhold

- Helt suverent

Onsdag raste leder i Hasle Løren idrettslag, Terje Nyhaug. Fredag hadde ildsjelen all grunn til å smile etter at byrådet trakk sitt forslag om å legge Løren ishall ut på anbud.

Løren: - Dette er helt suverent, stråler en lettet Terje Nyhaug som fikk den gledelige beskjeden da han hørte på radioen fredag morgen.
I begynnelsen av uken foreslo byråden å legge fire idrettshaller ut på anbud. Dette førte til sterke reaksjoner blant idrettslagene, og Nyhaug mente blant annet at dette ville føre til at dugnadsånden og tilhørigheten til klubbene ville forsvinne. Men da byråden trakk tilbake sitt forslag var det all grunn til å juble. Både for Nyhaug og barna og ungdommen som bruker hallen.

Gratis dugnadsarbeid

- Vi er veldig fornøyde med dette. Nå blir idretten tatt med på råd. Det er behagelig å vite at vi nå går trygge tider i møte, og at det vi kjemper for får bestå, konstaterer lederen av Hasle Løren idrettslag og fortsetter:
- Nå kan vi roe oss ned. Kommunen må huske på at regnestykket ikke bare går på kroner og ører. Det kommunen får gratis av dugnadsarbeid må de også ta med i betraktningen. Men nå har de endelig tatt til fornuft.
Men noe feiring blir det ikke på Nyhaug og de andre idrettslagene.
- Nei, det har vi ikke råd til. Vi er glade og har gratulert hverandre. Dette er til det beste for barna, avslutter ildsjelen.

Vi er veldig fornøyde med dette. Nå blir idretten tatt med på råd.
Terje Nyhaug

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto