Gå til sidens hovedinnhold

- Helt vilt på Veitvet

En 3-roms på Veitvet ble forrige uke solgt til svimlende 2 725 00 kroner.

VEITVET: – Det er ville tilstander på Veitvet om dagen, sier eiendomsmegler Jon Terje Kristiansen.


Han solgte nylig en 3-roms leilighet i Veitvetstubben for 2 725 000 kroner.
Med 29 stykker på visning, og flere private visninger avholdt før annonsert visning var det mange om beinet på Veitvet.

Trafikk

Det er ikke lenge siden Lokalavisen Groruddalen skrev om småbarnsforeldre som aksjonerte for en tryggere trafikksituasjon på Veitvet.
Aksjonist og småbarnsfar Tor Kristian Birkeland aksjonerte sammen med et femitatalls andre for en tryggere Veitvetvei, med fokus på mange, og i økende grad, små trafikanter.


– Det er stadig flere småabarnfamilier som bor her. Derfor må noe også gjøers med trafikken, uttalte Birkeland til lokalavisen den gang.
Men trafikkbelastningen på Veitvetveien synes ikke å ha noe å si for boområdets attraktivitet.

Folk vil ut av byen

– Folk søker lenger ut av byen nå. Jeg har merket det i år, at folk er villig til å flytte litt lenger ut, langs T-banelinjer blant annet, sier Kristiansen.


Hans erfaring er at folk som kanskje tidligere har orientert seg mot eksempelvis Grefsen eller Nydalen, nå kommer på visning i Groruddalen.


– Det virker helt klart som om folk er i ferd med å få opp øynene for Groruddalen. og det er billigere her, og man får mye bolig for pengene, sier han.


Ifølge Norges eiendomsmeglings boligstatistikk for februar 2013, var det en svak økning i kvadratmeterprisen for leiligheter i Bydel Bjerke.

Mest stigning på Frogner

Bydelen hadde en svak oppgang på 0,4 prosent. Bydel Alna hadde ingen oppgang, Bydel Grorud hadde en nedgang på 0,4 prosent fra året før, mens Bydel Frogner hadde en solid oppgang på 1,4 prosent, og størst stigning i Oslo.

Les også:

Boligprisene går opp, opp, opp

Trenger motor på Furuset

Vil du flytte ut av byen? Her bør du investere nå

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus