*Nettavisen* Nyheter.

Helten ofret alt

Hasle/Lørens Ole Bratseth spilte en avgjørende rolle i begge ender av banen i lokaloppgjøret mot Målløs.

LØREN: - Helt herlig, sier Ole Bratseth på entusiastisk vis rett etter kampen.
I tillegg til å avgjøre kampen ti minutter før slutt, spilte han en sentral rolle når det stormet som verst rundt Hasle-målet mot slutten.

Utvisning

Hjemmelagets Åsmund Johansen pådro seg en fem minutters utvisning for hardt spill når det stod tilsvarende igjen på tavla. Målløs fikk en alle tiders sjanse til å redusere i overtallsspill, men Ole Bratseth ville det annerledes. Han og resten av Hasle-gutta stod tett, og gjestene klarte aldri å trenge igjennom den tette boksen.
- Jeg bestemte meg for å spille de siste fem minuttene. Denne seieren ville jeg være med på å dra i land. Målløs var ikke engang i nærheten av å score, sier Bratseth.

Fenomenal opphenting

Etter halvspilt kamp ledet gjestene fra Romsås 1-4, og det var ytterst få som trodde på Hasle-seier. Men så smalt det!
Fire kjappe Hasle/Løren-scoringer på under ti minutter forandret kampbildet totalt, og plutselig var det Målløs som var på hæla.
- Vi tok et oppgjør med oss selv i 2. periode. Det hadde blitt for dumt å avslutte året så dårlig. I 1. periode var vi rett og slett ikke til å kjenne igjen, forteller Ole Bratseth.

Radarparet

Kampens avgjørelse falt i sluttperioden og det var Hasle/Lørens lynving, Daniel Baronovsky, som hadde regien. Han fosset fram på kanten og bak mål i kjent stil. Deretter slapp han ballen ut til en fremadstormende Ole Bratseth som satte ballen kontant i mål.
- Femti prosent av scoringene våre kommer sånn. Vi vet hvor vi har hverandre, sier den sympatiske servitøren Daniel Baronovsky.
- Daniel skal ha æren for den siste scoringa, fortsetter Bratseth.
Etter tolv kamper topper Hasle/Løren tabellen sammen med Bærums Verk og Nor 92 alle på 19 poeng.
Matchvinneren mener laget fortjener en real juleferie.
- Nå blir det julebord på den lokale puben. Det blir heftig, avslutter Ole Bratseth til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.